Tippek a szexuális életed javítására

Tippek a szexuális életed javítására
Rate this post

Függetlenül attól, hogy a probléma nagy-e vagy kicsi-e, sok mindent megtehetsz, hogy a szexuális életedet újra a pályára állítsd. A szexuális jólétetek együtt járnak a teljes mentális, fizikai és érzelmi egészséggel. A partnerrel való kommunikáció, az egészséges életmód fenntartása, a piacon lévő számos kiváló önsegítő anyagnak köszönhetően, és csak szórakozással segítheti a nehéz időket.

Tippek a szexuális életed javítására

Élvezze a kielégítő szexuális életet

Szex. A szó felidézi az érzelmek kaleidoszkópját. A szeretettől, az izgalomtól és a gyengédségtől a vágytól, a szorongástól és a csalódástól – a reakciók olyan változatosak, mint maguk a szexuális élmények. Mi több, sok ember találkozik ezekkel az érzelmekkel és még sokan másokkal a szexuális élet folyamán több évtizeden keresztül.

De mi a szex?

Egy szinten a szex egy újabb hormonvezérelt testi funkció, melynek célja a faj fennmaradása. Természetesen ez a szűk nézet alábecsüli az emberi szexuális válasz komplexitását. A munkahelyi biokémiai erők mellett a tapasztalatok és elvárások segítenek a szexualitás megváltoztatásában. Az ön megértése szexuális lényként, a gondolataid arról, hogy mi minősül kielégítő szexuális kapcsolatnak, és a partnereddel való kapcsolata kulcsfontosságú tényező a teljes életre szóló szexuális élet fejlesztésében és fenntartásában.

Beszélgetés a partnereddel

Sok pároknak nehéz a szexről beszélni még a legjobb körülmények között is. Amikor szexuális problémák fordulnak elő, a fájdalom, a szégyen, a bűntudat és a harag érzése teljesen megakadályozza a beszélgetést. Mivel a jó kommunikáció az egészséges kapcsolat egyik sarokköve, a párbeszéd megteremtése az első lépés nem csak a jobb szexuális élethez, hanem egy közelebbi érzelmi kötődéshez is. Íme néhány tipp az érzékeny téma kezeléséhez.

Találd meg a megfelelő időt beszélgetni

Kétféle szexuális beszélgetés létezik: azok, amelyek a hálószobában vannak, és a máshol lévőek. Teljesen helyénvaló elmondani a partnere számára, hogy mi a jó szerelem közepette, de a legjobb, ha megvárja, míg semmit semlegesed, hogy nagyobb kérdéseket, például nem megfelelő sBeszélgetés a partnereddelzexuális vágyakat vagy orgazmus problémákat fedezzen fel.

Kerülje a bírálatot

Pozitív kifejezésekkel, például “Nagyon szeretem, ha enyhén megérintik a hajamat”, nem pedig a negatívokra összpontosítva. A szexuális kérdés megközelítésének megoldása problémaként, amelyet együtt kell megoldani, nem pedig a hibás kijelölés gyakorlatának.

Bízz a partneredben a testváltozásokról

Ha a forró villanások éjszaka tartanak, vagy a menopauza szárazvá tette a hüvelyét, beszéljen a partnerrel ezekről a dolgokról. Sokkal jobb, hogy tudja, mi történik valójában, nem pedig a fizikai változások értelmezésének hiányát.Hasonlóképpen, ha ember vagy, és nem szedsz erekciót a szexuális gondolatból, akkor mutasd meg partnerednek, hogy ösztönözzön, nem pedig hinni, hogy nem elég vonzó ahhoz, hogy felkeltsön.

Őszintének lenni

Gondolod, hogy megvédi partnered érzéseit az orgazmus hamisításával, de valójában egy csúszós lejtőn kezdesz. Amilyen kihívást jelentett, mint bármely szexuális problémáról beszélni, a nehézségi szint felemelkedik, mihelyt a kérdést eltévesztik évek hazugságai, fájdalma és haragja.

Használata önsegítő stratégiák
Kezeli a szexuális problémák könnyebb most, mint valaha. Forradalmi gyógyszerek, valamint a szakmai szexuális terapeuták ott vannak, ha szükség van rájuk. De képes lehet megoldani kisebb szexuális problémákat azáltal, hogy néhány beállítást a szeretkezés stílus. Itt van néhány dolog, amit lehet próbálni otthon.

Képezd magad

Sok jó önsegítő anyagok rendelkezésre állnak minden típusú szexuális probléma. Keresse meg az Interneten vagy a helyi könyvesboltban, válassz ki egy pár forrásokat alkalmazza, használja őket, hogy segítsenek a partner lesz tájékozottabbak a probléma. Ha egyenesen túl nehéz, a társával aláhúzott részeket, hogy különösen tetszik, mutasd meg nekik, hogy egymást.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here