Súlycsökkentő tippek

Súlycsökkentő tippek
Rate this post

Kész vagy? Essünk neki.

Indítsa el a lista tetejét (legfontosabb), és menjen le, amennyire csak szüksége van. Kattints bármelyik tippre, hogy elolvashass róla. Talán csak az első tanácsra van szükséged?

Válasszon egy alacsony szénhidráttartalmú diéta

Ha fogyni szeretne, el kell kezdeni a cukrot és a keményítőt (mint a kenyér) elkerülni. Ez egy régi ötlet: 150 éves vagy annál több ott már végtelen számú súlycsökkentő diéták alapja eszik kevesebb szénhidrátot. Mi az újdonság az, hogy a több tucat modern tudományos kutatások bebizonyították, hogy igen, az alacsony szénhidráttartalmú a leghatékonyabb módja annak, hogy lefogy.

Nyilvánvalóan még mindig lehet fogyni bármilyen étrendben – csak enni kevesebb kalóriát, mint égetsz, ugye? A probléma ezzel a simplista tanácsadással az, hogy figyelmen kívül hagyja az elefántot a szobában: az éhség. A legtöbb ember nem szeret “enni kevesebbet”, vagyis örökké éhes. Ez a mazochisták diétája. Előbb-utóbb egy normális ember feladja és enni fog, így a “yo-yo dieting” előfordulása.

A fő előnye az alacsony szénhidráttartalmú diéta, hogy okozhatja, hogy szeretné, hogy kevesebbet egyenek. Még kalória számítás nélkül is a legtöbb túlsúlyos ember enni sokkal kevesebb kalóriát fogyaszt az alacsony szénhidráttartalmú. Cukor és A keményítő növelheti az éhségét, miközben elkerülve az étvágyat megfelelő szinten csökkentheti. Ha a szervezet megfelelő mennyiségű kalóriát akar, akkor nem kell számolni velük. Így: Kalória számít, de akkor nem kell számolni velük.Válasszon egy alacsony szénhidráttartalmú diéta

Egy 2012-es tanulmány azt is kimutatta, hogy az alacsony szénhidráttartalmú étrendben élők 300 kalóriát égetnek naponta – pihenés közben! A tanulmány mögött álló Harvard professzorok egyikének szerint ez az előny “megegyezik a mérsékelt intenzitású fizikai aktivitás egy órájában jellemzően kalóriájú kalóriák számával”. Képzeld el, hogy: egy teljes bónusz óra gyakorlat minden nap, anélkül, hogy valóban gyakorolná.

Alsó sor: Az alacsony szénhidráttartalmú étrend csökkenti az éhínségét és megkönnyíti a kevesebbet enni. És talán növeli a zsírégetést pihenéskor. Vizsgálatról vizsgálatra azt mutatják, hogy az alacsony szénhidráttartalmú az intelligens módja annak, hogy lefogy, és az, hogy javítja fontos egészségügyi markereket.

Egyél, Mikor Éhes Vagy
Ne legyél éhes. A leggyakoribb hiba, amikor kezd egy alacsony szénhidráttartalmú diéta: Csökkenti a szénhidrát bevitel, miközben még mindig fél a kövér. Szénhidrát -, zsír-vagy a test két fő energiaforrások, szüksége van legalább az egyik.
Vaj, olíva olaj
Alacsony szénhidrát, alacsony zsírtartalmú = éhezés

Elkerülve mind a szénhidrát, illetve zsír eredmények az éhezés, a sóvárgást, fáradtság. Előbb vagy utóbb az emberek nem bírom feladni. A megoldás az, hogy többet esznek, természetes zsír, amíg úgy érzi, elégedett. Például:

Vaj
Teljes zsírtartalmú tejszín
Olíva olaj
Hús (beleértve a kövér)
Zsíros halak
Szalonna
Tojás
Kókusz olaj, stb.
Top 10 ways, hogy egyen több zsírt

Mindig eszik eleget, szóval, hogy érzed, elégedett, főleg az elején a fogyás folyamatát. Ez az alacsony szénhidráttartalmú diéta azt jelenti, hogy a zsírt eszel lesz elégetett üzemanyag által a test, mint a szinten a zsír tárolása inzulin hormon csökken. Te leszel a zsírégető gép. Elveszíted a túlsúly éhezés nélkül.

Még mindig félelemmel telített zsír? Nem. A félelem, a telített zsír alapján elavult elméletek, amelyek bizonyítottan hibás a modern tudomány által. A vajat egy finom ételt. Azonban nyugodtan enni, főleg telítetlen zsír (pl. olívaolaj, avokádó, zsíros hal), ha úgy tetszik. Ez lehet, egy úgynevezett Mediterrán alacsony szénhidráttartalmú diéta, meg is jól működik.

Eszik, amikor éhes is jelenti, hogy valami más: Ha nem vagy éhes, akkor valószínűleg nem kell, hogy egyen. Amikor egy LCHF diéta bízhat az érzéseit éhség, jóllakottság újra. Nyugodtan enni, mint sokszor, naponta, hogy működik a legjobban az ön számára.

Néhány ember egyen háromszor egy nap, alkalmanként snack között (megjegyzendő, hogy a gyakori nassolás is jelenti azt, hogy jó hatással lenne kövér, hozzátéve, hogy az étkezés, növeli a jóllakottság). Vannak, akik cs ak enni, naponta egyszer vagy kétszer, de sose snack. Bármi, ami neked megfelel. Csak eszik, ha éhes.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here