Protein Shake-fogyás -, hogy az Emberek Miért Fogyasztani Őket

Protein Shake-fogyás -, hogy az Emberek Miért Fogyasztani Őket
Rate this post

Protein Shake-fogyás -, hogy az Emberek Miért Fogyasztani ŐketProtein shake-már bizonyították nagy segítség, hogy az emberek, akik célja venni, mind a sport az emberek, diéta-guruk. Ez azért van, mert a jó egészségügyi ellátások által nyújtott Ezeket, ahol a legtöbb előnyös.

Ez a diéta tervek törvény olyan helyettesítő ételeket, így helyettesíti a normál étkezés. Azonban a fehérje shake diéta tervet kell venni a következő egy konkrét szabály. Például, a diéta társítani kell a rendszeres testmozgás. Azonban megtalálni a megfelelő fehérje shake akkor lehet egy kihívást jelentő feladat. Menj el honlapunkra, hogy további vélemények a különböző rezgések az interneten. Ez a honlap is segít megtalálni a legjobb ajánlatokat ezek a rezgések az interneten.

Egy keverék, zsír, szénhidrát, fehérje tökéletes a jó eredmények fehérje shake diétás program. Minimum 10 pohár vízzel kell bevenni naponta, zsíros ételt kell szüntetni, ha ragaszkodnak, hogy ez a diéta. Ezért a fehérje shake diéta azt jelzi, hogy a cseréje magas kalóriatartalmú diéta a fehérje diéta.

A legtöbb keményen dolgozó emberek, akik nagy részét töltöm a napot ült egy számítógép, egy fehérje shake egy felesleges mellett a teljes napi kalória-bevitel.

Meglepő módon, a legtöbb a reklámok azt sugallják, meg kell inni protein shake-gyakran bemutató tornaterem-majom típusú férfiak süllyedő egy shake után, a negyedik a súly edzés a nap.

A személyes nézőpont, ahogy levágtam protein shake-ki a napi rutin, a derekam mérések jelentősen visszaesett.

Ez azért van, mert sok tejsavó fehérje porok célja, hogy ugyanazt a hatást gyakorol a szervezetre, mint a cukor.

Így van.

Ez azért van, mert ahhoz, hogy az izmaid, hogy felépüljön egy edzés gyorsan, meg kell, hogy ösztönözze az inzulin hormon.

Az inzulin az a hormon, amely szállítja a tápanyagot izmok.

Ez azért van, mert sok tejsavó fehérje porok célja, hogy ugyanazt a hatást gyakorol a szervezetre, mint a cukor.

Tehát minél gyorsabban lehet kapni a tápanyag az izmok, a gyorsabb helyreállítása.

A probléma az, ha továbbra is süllyedő protein shake mögött az asztalon minden nap, több mint valószínű, hogy fogsz kezdeni tárolása néhány felesleges “cukor” a zsír.

Most már nem csak a rosszkedv.

Van egy nagyon hatékony módja annak, hogy maximalizálja a shake képességek helyreállítása, a megerőltető testmozgás. Csak tartsd észben a szót, hogy ‘kitartó’.

A megerőltető úgy értem, vagy egy intenzív intervallum edzés VAGY a rezisztencia edzés.

Tehát, ha szeretné, hogy az izmok, hogy visszaszerezze gyors, de nem akarom építeni a hasam a folyamat… itt van, mit kell tenni.

Edzés első dolog, amit reggel éhgyomorra (férfi égési sokkal több zsír éhgyomorra aztán, ha megették az ételt, a pre-workout)

Miután befejezted az edzést, várjon 1 órát, aztán iszom a turmixot. Ennyi.

Miután befejezted az edzést, várjon 1 órát, aztán iszom a turmixot. Ennyi.Miért működik ez.

Ha arra vársz, egy órán belül lehetővé teszi a testet, hogy tiszta vér a zsírsavakat, triglicerideket, valamint a méreganyagok.

A rövid, folyton égő zsír az edzés után.

Az emberek gyakran elkövetik azt a hibát, hogy kikapcsolja ezt a folyamatot azonnal, hogy ne veszítse el ‘gainz’.

Hidd el, a különbség, hogy ezt követően egy héten több, mint lenyűgöző.

Az 1 órát kellett várni is teremt nagyobb a kereslet izomszövet, hogy felszívja minden fehérje és/vagy tápanyag.

Szóval ha van egy fárasztó nap… A edzés, várjon egy órát, majd e elsüllyed a fehérje shake egy banán. Ez az izom hasznosítás nélkül a hasa e.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here