Otthoni edzés – Hogyan építsünk izomot súly nélkül?

Otthoni edzés – Hogyan építsünk izomot súly nélkül?
Rate this post

(Néha az olvasó e-mailt küld nekem egy olyan kérdésre, melynek teljes cikkre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően válaszoljon, és néha ez egy olyan válasz, amelyet másnak is hasznára lehet hallgatni, ez az egyik ilyen időszak.)

Otthoni edzés - Hogyan építsünk izomot súly nélkül?

KÉRDÉS: Én már nem férnek hozzá a tornaterem, és nincs hely, vagy pénz, hogy egy otthon. Továbbra is tudom-e építeni izomot súlyok vagy bármilyen speciális felszerelés nélkül? Vagy teljesen elcsavarodtam?

VÁLASZ: Ha valaki megkérdezi, mintegy izomépítés otthon nélkül tornaterem (vagy jelentős berendezés, vagy akár csak a legszükségesebb súlyzókkal), az első válasz a kérdés a saját … miért?

Úgy értem, nem vesz egy zseni, hogy rájöjjön, hogy ez nem egy nagyszerű forgatókönyv, mert valaki megpróbál építeni az izmokat, így elsődleges célom mindig megpróbálni megoldani a nagy kérdést, ez megakadályozza a dolgokat Hogy ideálisabb.

Nem találja a módját, hogy eljusson az edzőterembe? Nem tudod lecsökkenteni az iPhone-alkalmazás vásárlásait, és ezt a pénzt eljuttatni a tornateremhez? Nem tudod kiakadni az alagsorban vagy a garázsban üldöző szarból, és szabaddá teszed magadnak néhány szabad súlyt?

Nagyon ritka esetekben ezek a kérdések megegyeznek az emberrel, és a nagy probléma megoldódik, és izomépítő forgatókönyve azonnal javul. De sokkal gyakrabban a válasz mindegyikre nagy NO. És ebben az esetben, ez a nyilvánvalóan kevésbé idealizált helyzetben van.

És ez visszahozza az eredeti kérdésünket …

Tud-e építeni izom otthon nélkül a súlyok? IGEN! De…

A jó hír az, hogy a válasz erre a kérdésre egyértelműen igen. TEHETŐEN edzhetsz otthon és STILL-ot is építhetsz, anélkül, hogy minden edzőteremben a legtöbb tornaterem tartalmazna. Hozzáadása hiánya súlyzókkal a tetején ez biztosan nem segít kérdésekben, de még akkor is … meg lehet csinálni.

A rossz hír azonban az, hogy sokkal kellemetlenebb lesz, sokkal bonyolultabb és csak sokkal keményebb. Ezért van …

Hogyan építsünk izomot: az elsődleges követelmények

Az izomépítés többnyire 2 alapelvre van szükség.Tud-e építeni izom otthon nélkül a súlyok? IGEN! De…

  1. Alkalmazvaa progresszív túlterhelés olyan környezetben, amely képes a növekedés ösztönzésére. (Jelentés, egyre erősebb egy intelligens tervezett edzésprogram használatával.)
  2. Miután adiéta növekedés serkentésére képes. (Jelentése, mindenek felett, fogyaszt elegendő mennyiségű kalóriát és fehérjét.)

Mindaddig, amíg mindkét alapelv helyesen, következetesen és elég hosszú ideig működik, hogy valóban működjön … izom épül fel.

Nagy eszközök vs jó eszközök vs Crappy Tools

Most már észrevette, hogy nem említettem a tornaterem tagságát bárhol a követelmények között, és nem említem sem szabad súlyokat, gépeket vagy felszerelést.

Ez azért van, mert egyik sem az, ami izomépít. Ezek csak a legjobb eszközök a munkához.

Nem csak abban az értelemben, hogy valóban lehetővé teszi, hogy elvégezzék azokat a gyakorlatokat, amelyek hatékonyan kiképzik az egyes izomcsoportokat, és biztosítják a szükséges növekedési ösztönzőket, de azt is, hogy miként növelheti a terhelést ezeken a feladatokon, hogy a progresszív túlterhelés tovább folytatódhat történik.

Ezért a tornatermekek 5lb-ről 100lbs-ig terjedő súlyzókkal vannak ellátva 5lb-es lépésekben, a súlyzók és a lemezek olyan kicsiek mint 2,5lbs, akár 45lbs (akár 5lb-es lépésekben is), olyan padok, amelyek minden szögben állíthatók, , Kábel oszlopok és különböző gépek mindegyik izomcsoporthoz és mozgási mintához, amelyek ellenállása kis lépésekben is beállítható, annyira kis erőfeszítéssel, mintha egy csapot egy másik résbe helyezne.

Tehát nem foglak hazudni neked. Ha izomépítést szeretne, akkor a fentiek mindegyike a legjobb és leghatékonyabb módja annak. Anélkül, hogy egy részét, akkor csak egy kis hátrány. De anélkül, hogy mindennek hatalmas hátrányai lennének.

De ahogy mondtam, még mindig megtehetjük. Rengeteg különböző eszköz használható ehhez a munkához (építő izom), és az eszközkészlet legrosszabb eszköze is általában megkapja a munkát, feltételezve, hogy megfelelően használják.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here