Onycosolve– Funkció – Vélemények

Onycosolve– Funkció – Vélemények
5 (100%) 1 vote

Onycosolve– Funkció – VéleményekA láb különböző típusú, gombás eredetű fertőzései rendkívül kellemetlenek, és sokszor bizony csak komoly nehézségek árán lehet véglegesen megszabadulni tőlük. Európában emberek milliói szenvednek egyebek mellett a körömgombától, amit általában két olyan gombafaja okoz, melyek elképesztően ellenállók a hagyományos, gyógyszertárakban kapható készítmények hatóanyagaival szemben.

a honlapon a gyártó – www.onycosolve.hu

A közelmúltban végzett átfogó orvosi kutatások révén bizonyítást nyert, hogy az antibiotikum rezisztens parazita gombafajok ellen lényegesen hatékonyabbak a naturális gombaölő hatású alapanyagokat tartalmazó speciális készítmények. Azaz a természet – mint oly sokszor, úgy most is – tálcán kínálja a megoldást arra, hogy örökre megszabadulhassunk az életünk minőségét tönkretevő körömgombától és lábgombától.

Manapság a körömgombát, és a lábgombát – részben a modern életvitelünkből adódóan – számos módon el lehet kapni. Emellett azt is fontos megemlíteni, hogy többféle tényező állhat a gombás eredetű bőrfertőzések kialakulásának hátterében. Tény, hogy leginkább egy adott életkor felett vagyunk kitéve a gombás megbetegedések veszélyének, mivel idővel az ember immunrendszere – az életkor előrehaladtával – már nem látja el olyan jól a köröm és bőrvédő funkcióit, mint tette azt a húszas éveink elején. Ilyenkor egy gombás fertőzés „összeszedéséhez” annyi is elég, hogy strandon (pl. meleg vizes medencében), uszodában, szaunában vagy egyéb, sokak által látogatott helyen érintkezésbe kerüljünk a kórokozóval, és már meg is történt a baj!

Az Onycosolve egy elképesztően hatékony gombaölő hatású természetes készítmény, amivel végleg megszabadulhatunk a körömgombát és a bőrgombától.

Onycosolve– Funkció – Vélemények

A használata teljesen biztonságos, nincsenek ismert mellékhatásai

www.onycosolve.hu

 Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

Természetesen a nem megfelelő, nem jól szellőző lábbelik tartós viselése (pl. zárt cipők a nyári kánikulában), a műszálas zoknik hordása is tökéletes „táptalajt” biztosít ahhoz, hogy a gombák megtelepedhessenek a lábfejen, a lábujjak között, vagy éppen a lábkörmön. Emellett a gombásodását (mikózis) kiváltó okok mögött a nem megfelelő táplálkozás (vitaminokban és ásványi anyagokban szegény étrend), az antibiotikumoknak való hosszú idejű kitettség, illetve a tartós stressz (pl. folyamatos munkahelyi stressz) is állhat.

Mint azt már a cikkünk elején is említettük, szerencsére manapság már van néhány olyan különleges formula – természetes alapanyagokból készült termék -, amelyek a hatékonyság és a gombaölő hatás terén messze felülmúlják a gyógyszertári szereket. Ezen termékek egyik az Onycosolve spray, amelynek az aktív összetevői között a jelenleg ismert négy legerősebb gombaölő gyógynövény is megtalálható. Az Onycosolve kúraszerű használatával, mind a lábgombától, mind a körömgombától végleg megszabadulhatunk, de emellett a termék megelőzés céljából, azaz preventív jelleggel is alkalmazható.

Onycosolve – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Napjainkban, már a külföldi bőrgyógyászok részéről olyan szakorvosi vélemények is egyre gyakrabban olvashatók a világhálón, hogy a hagyományos patikai gyógyszerek nem eléggé hatásosok például a körömgomba ellen. Ezt ráadásul a gombásodásban érintettek által megosztott tapasztalatok is alátámasztják. Túlzás nélkül állítható, hogy a magyar lakosság körében – értve ezalatt főként a 40 év feletti magyar nőket és férfiakat – a körömgombásodás kellemetlen problémája manapság egyre többeket érint. A klasszikus gombásodás elleni gyógyszeripari szerekkel szemben napjainkra a kórokozók jelentős része már rezisztenssé vált, és a tapasztalatok alapján az ilyen termékekkel még hosszú időn keresztül történő alkalmazás esetén sem érhető el a kívánt hatás.

a honlapon a gyártó – www.onycosolve.hu

Igaz, hogy az Onycosolve csak mostanság vált elérhetővé a hazai vásárlók számára, viszont a vele kapcsolatos fogyasztói vélemények minden előzetes várakozást felülmúlnak. Az Onycosolve gombaölő spray-t használók ugyanis arról számoltak be, hogy a készítménnyel pár hét leforgása alatt sikerült teljes mértékben megszabadulniuk még a legmakacsabb gombás eredetű bőrfertőzésektől is! Mivel jelenleg az Onycosolve-t még csak bevezetik a magyarországi online piacra, ezért a promóciós akció keretében relatíve olcsón lehet megvásárolni. Éppen ezért érdemes megragadni a termékbevezető akció nyújtotta remek lehetőséget, hiszen így szinte féláron juthatunk hozzá ehhez az elképesztően hatékony, természetes összetevőkből álló gombaölő szerhez.

Kriszta, 33 éves
Az eddigi életem során soha nem volt lábgombásodásom, vagy más ilyen jellegű problémám. A közelmúltban viszont egy vidéki strandon voltunk a párommal, ahol elég sokat időztünk mindketten az egyik meleg vizes, emberekkel zsúfolásig teli medencében. A páromnak nem lett semmi baja, mondjuk neki nagyon erős az immunrendszere, én viszont sajnos egy héttel később észrevettem, hogy a nagylábujjamon a köröm elszíneződött. Egyből tudtam, hogy ez csakis körömgomba lehet, és mivel nem akartam halogatni a kezelését gyorsan körülnéztem a neten. Pár órás olvasgatás után az Onycosolve-t választottam, mert meggyőztek a vele kapcsolatos pozitív visszajelzések. Néhány hetes kezelés után ismét egészséges a köröm a lábujjamon, és a fertőzés sem terjedt át máshova.

Ágnes 41 éves
Én már vagy két éve szenvedek a körömgombától, amit valószínűleg egy szaunában kaphattam el annak idején. Elég sok különféle ecsetelős készítményt kipróbáltam már, de egyik sem vált be igazán. Az Onycosolve-t az anyukám egyik barátnője ajánlotta, aki korábban bőrgyógyászként dolgozott a helyi SZTK-ban. Örök hálával tartozom neki ezért, mert az Onycosolve segítségével megszabadultam a végre-valahára a körömgombától!!!

József, 65 éves
Nekem már vagy 4 éve volt körömgombám, és a jó ég tudja, hogy kaphattam el annak idején. Az igazság az, hogy eleinte nem is nagyon foglalkoztam vele, mert csak annyit láttam, hogy be van sárgulva a nagylábujjam körme. Később meg is vastagodott, és a gomba másik körmökre is átterjedt. Most nem fogom itt leírni, hogy milyen márkájú gyógyszertári kenőcsöket meg ecsetelőket próbáltam ki az elmúlt két évben, de a lényeg, hogy szinte mindent, amit a patikába kapni lehetett. Ezt a Onycosolve spray-t a fiam javasolta. Na nem azért mert neki is körömgombája lett volna, hanem csak mert látta a neten, és utána olvasott. Szóval rendelet nekem belőle, hogy egy misét megér, meg ugye nem is volt drága. A lényeg, hogy amióta használom pár hete, már látszik, hogy javul a helyzet mindenhol és szorul vissza a gomba! Úgy számoltam még egy adagot rendelünk majd belőle, és akkor végleg le van tudva örökre ez a fránya körömgomba!

Onycosolve – mellékhatások – kamu – fórum

Onycosolve – mellékhatások – kamu – fórum

A vényre kapható gyógyszertári készítmények egyik hátránya, hogy igen kellemetlen mellékhatások is jelentkezhetnek a használtuk folyamán. Kenőcsök, spray-k esetében például olyan mellékhatások léphetnek fel, mint a bőrpír, viszketés, hólyagok képződése stb. Mindezeket a kellemetlen tűneteket a szintetikus hatóanyagok okozzák, ugyanis a bőrszövetekbe bejutva ott irritációt váltanak ki. Mivel az Onycosolve nem tartalmaz mesterséges vegyületeket, és kizárólag csak gyógynövények hatóanyagai vannak benne, ezért az esetében a fentebb említett kellemetlenségek egyikétől sem kell tartanunk. Ezt egyébként a termékkel kapcsolatos fórum hozzászólások is messzemenően alátámasztják. Az Onycosolve gombaölő spray-t korábban kipróbáló külföldi fórum felhasználók is egyöntetűen azon a véleményen vannak (és ennek hangot is adnak), hogy ez a készítmény egyáltalán nem vált ki mellékhatásokat.

a honlapon a gyártó – www.onycosolve.hu

Mivel napjainkban sajnálatos módon megdöbbentően sok, úgynevezett kamu termék is kapható a weben, ezért úgy véljük fontos, hogy ezekre is felhívjuk olvasóink figyelmét. Az ilyen készítményekre a fogyasztók azért sütötték rá a kamu termék bélyeget, mert szinte teljesen hatástalanok, ugyanis csak minimális mértékben, vagy egyáltalán nem tartalmaznak gombaölő hatóanyagokat. Egyes globális kereskedelmi platformok tele vannak velük (róluk később még bővebben is írunk), ezért fontos, hogy ha gyógyhatású készítményt akarunk beszerezni az internetről, akkor azt csakis a gyártója hivatalos oldaláról, azaz biztonságos rendeljük meg.

Onycosolve – kompozíció – hozzászólások – összetevők

A manapság gyógyszertárakban kapható klasszikus körömgomba, és bőrgombásodás elleni készítmények egyik nagy hátránya, hogy csupán egyetlen aktív komponensre épülnek. Ha belegondolunk, akkor egy ilyen kompozíció nem lehet hatásos abban az esetben, ha az adott gombás fertőzést olyan gombafaj okozza, ami nem érzékeny a készítményben lévő hatóanyagra. Az Onycosolve talán legnagyobb előnye a tradicionális, idejétmúlt körömgomba elleni szerekkel szemben az, hogy négy fő aktív komponens is található a terméket alkotót kompozíció összetevők között.

a honlapon a gyártó – www.onycosolve.hu

Tény, hogy manapság se szeri se száma az olyan TV reklámoknak, amelyekben különféle „hiperszuper” körömgomba és lábgomba elleni készítményeket akarnak rátukmálni a fogyasztókra. Némi túlzással élve szinte már hetente van valami új „csodaszer”, amit ravaszul megtervezett reklámkampánnyal felvértezve értékesítenek sikeresen, ellenére annak, hogy semmi garancia nincs arra nézve, hogy az összes gombafaj ellen ténylegesen hatásos lenne. Ezért aztán cseppet sem meglepő, hogy a neten, csalódott fogyasztók osztják meg tucatszám egymással a negatív tapasztalataikat az ilyen termékekkel kapcsolatban. És százszámra vannak olyan hozzászólások is, amelyekben arról írnak, hogy az adott készítmény lábgombára jó volt ugyan, de körömgomba ellen teljesen hatástalannak bizonyult. Akik körülnéz a témával kapcsolatos webes hozzászólások között az tapasztalni fogja, hogy egyáltalán nem túlzás, amit állítunk. Nyilván most többekben felmerül a kérdés, hogy miért lenne más az Onycosolve, mint a televíziós reklámokból már jól ismert termékek?! Nos, elsősorban azért, mert olyan naturális, természetes gombaölő hatású összetevők is vannak benne, amelyekkel szemben a kórokozók egyáltalán nem képesek védekezni. Ezért teljesen leáll az anyagcseréjük, aminek következtében maradéktalanul elpusztulnak. Ennek köszönhetően megszűnik a viszketés, elmúlik a bőr kipirosodása, repedezettsége, és ismét egészségessé válnak a körömgombásodásban érintett lábkörmök.

Az Onycosolve-ben található fő komponensek tulajdonságai:

  • Tölgyfakéreg kivonat. A tölgyfa kérge rendkívül gazdag olyan tanninokban, amelyek elképesztően erős fungicid (univerzális gombaölő) hatással bírnak. Emellett a tölgyfakéreg kivonat pozitív hatással van a bőr általános kondíciójára is, megszűnteti a viszketés, elmulasztja a bőrpírt, valamint fertőtlenít is, így meggátolja a kórokozó mikroorganizmusok szaporodását.
  • Orvosi angyalgyökér kivonat. A gyógyteaként emésztési zavarok megszűntetésére használt orvosi angyalgyökér kivonata rendkívül erős baktériumölő és gombaölő hatással bír. A skandináv országokban már évszázadokkal ezelőtt ismert volt ez a tulajdonsága, ezért természetes „tartósítószerként” is alkalmazták a növény leveleit (pl. húst, halat csomagoltak bele, ami az angyalgyökér gomba- és baktériumölő hatásának köszönhetően hosszú időn keresztül megőrizte frissességét).
  • Teafa olaj. A Teafa felfedezése egészen az 1700-as évek végig nyúlik vissza, amikor az Ausztráliában érkező Cook kapitány megfigyelte, hogy a növény leveleiből az ausztráliai bennszülöttek gyógyteát főztek, amivel sebeket gyógyítottak, és gombás fertőzéseket kezeltek. A teafa olaj gombaölő hatása Arthur Penfoldnak (1920) köszönhetően vált szélesebb körben ismertté, aki a kutatásai során bebizonyította, hogy a növény illóanyagai elképesztően erős antibakteriális és fungicid hatással bírnak. A teafa olaj hatásmechanizmusa teljesen egyedülálló a maga nemében: a hatóanyagai behatolnak a gomba sejtekbe, és belülről roncsolva pusztítják el azokat.
  • Orvos zsálya. Az orvosi zsálya egy rendkívül sokoldalúan használható gyógynövény, amelyet már dédanyáik is előszeretettel használtak különböző egészségügyi problémák, bőrbántalmak kezelésre. Az orvosi zsálya aktív komponensei mélyen behatolnak a szövetekbe, és ott regeneráló hatást fejtenek ki, aminek köszönhetően a gyulladt, repedezett bőr ismét simává, egészségessé válik.

hol lehet venni Onycosolve – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

hol lehet venni Onycosolve – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Az Onycosolve jelenleg az egyik leghatékonyabb körömgomba, illetve lábgomba elleni készítmény, amit egyes ázsiai országokban sajnos hamisítanak is, ezért nagyon fontos, hogy megbízható helyről vásároljuk meg. Pont emiatt a hol lehet venni kérdésre cseppet sem jó válasz az eBay, az Amazon, vagy mondjuk az olcsó áruk „Mekkájának” számító Aliexpress. Ugyanis abban az esetben, ha az eBay, az Amazon, az Aliexpress, vagy más hasonló jellegű platformot választunk gyógyhatású termék beszerzésére, akkor bizony kitesszük magunkat az átverés veszélyének. Se szer se száma a nyugat-európai országokban az átvert vásárlóknak, akik pusztán a néhány euróval (pár száz forint) alacsonyabb ár miatt megbízhatatlan helyről rendelték meg a terméket, és bizony igencsak pórul jártak. Ugyanis olyan készítményt kaptak, ami a hatások esetében még az 1%-át sem volt képes nyújtani az eredeti terméknek.

a honlapon a gyártó – www.onycosolve.hu

Jól tudjuk mi is, hogy az ár is egy nagyon fontos szempont, ami különösen igaz olyankor, ha az online vásárlást választja az ember. Viszont az Onycosolve spray esetében, mivel megfizethető áron kapható, badarság lenne kockáztatni, és valami megbízhatatlan, alternatív beszerzési forrást választani a gyártója hivatalos oldala helyett. Az Onycosolve-t jelenleg csak a weben keresztül a hivatalos forgalmazójától lehet legálisan beszerezni, ezért a hol lehet venni kérdésre a gyógyszertár sem megfelelő válasz. Természetesen azzal mi is tökéletesen tisztában vagyunk, hogy a gyógyszertár egyike a legbiztonságosabb beszerzési forrásoknak, köszönhetően annak, hogy kizárólag csak többszörös ellenőrzéseken átesett készítményeket forgalmazhat. Viszont, mivel jelenleg egyetlen magyarországi patika hálózat sincs leszerződve az Onycosolve-t gyártó céggel, ezért azt viszonteladóként sem forgalmazhatják. Egy szó mint száz, ha az Onycosolve-t a gyártójától rendeljük meg, akkor 100%-ban biztosak lehetünk benne, hogy az igazi terméket kapjuk, ami a hatások tekintetében egy az egyben azt fogja majd nyújtani, ami ahhoz szükséges, hogy végleg búcsút inthessünk a gombás eredetű problémáinknak.

Az Onycosolve egy elképesztően hatékony gombaölő hatású természetes készítmény, amivel végleg megszabadulhatunk a körömgombát és a bőrgombától.

Onycosolve– Funkció – Vélemények

A használata teljesen biztonságos, nincsenek ismert mellékhatásai

www.onycosolve.hu

 Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here