Módon, hogy Enni az Egészséges munkahelyi

Módon, hogy Enni az Egészséges munkahelyi
Rate this post

Módon, hogy Enni az Egészséges munkahelyiTöbb magánszemély nem sikerül a szenvedély, hogy fenntartsák az egészséges táplálkozás hiánya miatt ismerete egészséges táplálkozás a munka. Amikor a munka, sok nehéz végigcsinálni egy diéta miatt több elkerülhetetlen okok miatt, mint a kollégák kérheti, hogy enni őket, a rendelkezésre álló, sok-sok finom ételt, munkahelyen, stb.

Nagyon is lehetséges, hogy a legtöbben lehet a kísértés, hogy enni egészségtelen étel elég gyakran, mint szeretnénk kiad egy csomó időt a munka hely nélkül, sok egészséges ételt lehetőségeket. Mivel előre, könnyen követhető tanácsok, hogy lehet, hogy a munkahelyi egy táplálkozási pozitív élmény.

A Reggelit Otthon

Reggelire általában egy nagyon fontos étkezés a nap, ez a legjobb, ha nem hagyjuk. Végtére is ez adja meg a szükséges energiát a szervezet működését, hatékonyan, amikor kezdődik a nap, de azt is kikövezi az utat az ön számára, hogy ellenőrizzék a diéta, a többi a nap. Lehet, hogy van probléma a kontrolling az éhség pedig nagy rá az esély, hogy tudsz enni, egészségtelen étel abban az esetben, ha nem eszel semmit, reggel.

A másik ok, amiért reggeli otthon az, hogy a legtöbb ételek kerülnek értékesítésre kívül hizlaló, messze attól, hogy tápláló. Ha nincs időd reggelizni otthon akkor hozhat, hogy a munkahelyén. Élelmiszerek, hogy hozza a reggelit is tartalmazza szelet pirított teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely, dió, aszalt gyümölcs, egy pohár joghurt.

Növelje Bevitt Víz

Növelje Bevitt VízEgy jó módja, hogy megoldja az éhezés, az, hogy igyunk sok vizet, ami szintén jót tesz az egészségnek. Csak iszom egy pohár vizet, ha valaha is éhesnek érzem magam munka közben, az eredmény; a vágy élelmiszer jelentősen csökken. Is, többet iszik, vizet hatékonyan eredménye a fogyás. Éhes néha egy jelző, hogy szomjas, amely lehet felismerni, mint az éhség.

Ossza meg Étkezés

Lehet éhes, főleg, ha sok a munka, akkor találja magát eszik semmit, ami elérhető körül a munkahelyen. Elosztjuk az étkezések egyik módja, hogy megakadályozzák az éhség. Ahelyett, hogy egy nagy ebéd, lehet enni, fél adag ebéd ideje, a másik felét 2 3 órával később.

Az Egészséges Ebéd

Manapság számos étterem nyújt nagyszerű saláta opciók lehetőséget, majd lehet enni az ebédet ilyen helyen, ha enni akarsz egy egészséges étkezés. Hozza az ebédet otthon, a jobb választás.

Az egészséges ebéd tartalmaznia kell a zöldségek, teljes kiőrlésű élelmiszerek, sovány hús vagy dal.

Csökkentse Bevitel Kávé

Mint a kávét dinamizáló hatása, ez az egyik leggyakrabban fogyasztott ital a munkahelyen. Ez azonban káros lehet az egészségre jelenléte miatt a koffein. Fogyasztása a tejszínt, a cukrot, az is megkapja a magas kalória. Te is nehezen kivágja a kávé teljesen az étrendünkből, hiszen nagyon addiktív. Ezért igyál egy kis csésze egy nap anélkül, hozzátéve, tejszín, cukor, ha lehetséges.

A Cél,

A Cél,

Számos tanulmány kimutatta, hogy ha egy célt magad, írd le, hogy kétszer olyan valószínű, hogy megfeleljen a cél, mint ha csak a saját fejét. Akkor, ha úgy dönt, hogy tegye ezt a célt nyilvánosan, például egy cetlire a fülkében, ahol a munkatársak lehet, hogy egy esélyt, hogy ha a csúcs a fejét belül a munkaterületet vagy 4-szer, mint valószínű, hogy megfeleljen a cél.

Az egészséges táplálkozás, a munka alatt a vállalati wellness program, nagyon kevesen vannak intézmények, akik hangsúlyozzák egészség táplálkozás, a munka. Szóval, ez erősen ajánlott, hogy konzultáljon egy ravasz dietetikus, aki segíteni tud enni az egészséges, amikor nem vagyunk otthon.

Szóval rajta, hogy egy cél magad, mint például az egészséges táplálkozás 4 az 5 munkanap a héten félig tápláló, hogy le nap után, ez a cél valahol, hogy nézd meg minden nap. Akkor ha azt szeretné, hogy motiváld magad, még tovább is közzé egy képet, hogy valaki szeretné, hogy néz ki. Lehet, hogy egy magazinból kivágott egy sovány pár sétál a tengerparton. Csak látta a képet fogja regisztrálni jobb az agyad, hogy mit akarsz elérni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here