Milyen gyorsan készíthetek izomot természetesen?

0
426
Milyen gyorsan készíthetek izomot természetesen?
Rate this post

Milyen gyorsan készíthetek izomot természetesen?Értem. Mindannyian szuper hősök és csillagok akarunk lenni, legyen az Amerika kapitány, Daniel Craig vagy Katniss Everdeen. És mint Homer Simpson, szeretnénk most.

Szerencsére számunkra hiányzik a magazinok, termékek és kiegészítők hiánya, amelyek csak néhány rövid hetet vagy hónapot ígérnek nekünk! SZEMÉLYESEN számunkra a valóság nem ért egyet. Igen, végül a kapott eredményeket vagyunk … után, feltéve, rakjuk az idő, energia, erőfeszítés, a fegyelem és odaadás.

Tehát hogyan jutunk oda? A legtöbb ember számára – a szuperhős változat önmagában veszteséget igényel, mind az izom növekedését. A múlt hét fogyás oldalát fedeztük.

Ha elolvastad ezt a cikket, akkor tudod, hogy az ajánlásunk általában a zsírok levágásával kezdődik, mielőtt néhány izomba csomagolnánk, ami a mai cikk középpontjában áll. Ha olyan ember vagy, aki az átlagosnál vékonyabb oldalon törekszik, akkor ez a cikk magára is kiterjed.

Íme néhány leggyakrabban feltett kérdés, amellyel kapcsolatban ma is foglalkozunk:

  • Milyen gyorsan építhetek izomot?
  • Ha énvagyok az új, tehetek szert gyorsabban?
  • Én aggódik egyre tOo terjedelmes, segít?
  • Megcélozhatok konkrét testrészeket?

Milyen gyorsan építhetek izomot természetesen?Íme néhány leggyakrabban feltett kérdés, amellyel kapcsolatban ma is foglalkozunk:

Az OPTIMAL körülmények között havonta körülbelül 1-2 kiló izomra számíthat – habár azt találtuk, hogy a legtöbb lázadó számára közel egy font a valóság.

Az “optimális feltételek” azt jelenti, hogy a megfelelő mennyiséget és a megfelelő táplálékot eszik, és tökéletesen edzõzsz az izomnövekedéshez (amit késõbb magyarázunk). Megfelelő alvás is feltétlenül szükséges.

Ez azt is jelenti, hogy megpróbálja a táplálási tűt csak annyira táplálkozni, hogy izomot építsen, de nem túl sokat, hogy sok zsírt is felhozol. Igen, teljes kutya módot (“piszkos ömlesztett”) tehetsz, és csak enni bármit és mindent, kiszabadítva az izomépületed … de azt zsírban temettem el, amit újra be kell vágnia, és újra kell indítania a ciklust. Bár ez bizonyosan egy hatékony módja annak, hogy az izom és az erő, akkor gyakrabban javasoljuk drámai a diéta és a képzés, így megtalálja, hogy az édes hely, ahol építeni az izmokat, és nem kap túl sok zsírt.

Mindez azt mondják: igen, lehet az izomépítés, de ez nem lesz az őrült összeget olvastam a magazinokban, hacsak nem vesz Dr. Stark szuper szérum (Roids!). Ha nagyszerű látomásai lennének, mint az izomban és a fitneszben megjelenő hirdetésekben szereplő emberek, ne várjon 90 napon belül, néhány napos edzéssel és fehérje rázkódással.

Ne feledje: Várja meg az izomgyarapodás 1-2 kg-os esélyét … optimális körülmények között.

  • Az egyetlen lehetséges kivétel az erő és az izom gyors megszerzéséért? Noob nyer.
  • Igen, mind hallottuk a történeteket a srácok, hogy szerzett 40 kiló izom két hónap múlva. Ezeket a történeteket nem az igazi.
  • Azt is láttam a nevetséges hirdetések arról, hogy “az edzés kiegészítés az orvosok nem akarom, hogy lásd” a fickó úgy néz ki, mint Bane.
  • 99%, hogy a cucc egy nagy marhaság, ne hagyd, hogy kint a szabadban! AZONBAN, Ha nagyon sovány, fiatal, keményen edzel, eszik minden nap, minden nap, mint egy újszülött képes eredmények nagyon gyorsan (KÜLÖNÖSEN, ha természetesen hajlamos épület izom).

Lehetséges, hogy az első évben az igaz erő képzés intenzív összpontosítás, ajánlás, hogy megszerezzék 15-20 kiló izmot. Ha 15-20 kiló zsír nyereség lehet drasztikusan megváltoztatni a megjelenését, ha úgy kezdődött, nagyon sovány.

Ez azonban ritka. (Azt is megköveteli, hogy SOK evés – barátom Nate Zöld pakolt egy csomó mérete egy kísérlet, amely tükrözi, hogy a brutális volt.)

Amikor elkezdtem venni erősítő edzés, úgy éreztem, hogy legyőzhetetlen. Én is szerzett 18 kiló egy hónap alatt, de ostoba módon azt hittem, a legtöbb izom. De mivel véve a kreatin-kiegészítés (amely lehetővé teszi az izmokat, hogy tartsa több víz súlya), szinte csak víz súlya, valamint néhány kövér… aztán valószínűleg 2-3 kiló izom!

Azóta megtanultam, TEH IZOM GAINZ nem ilyen egyszerű. Szerencsére ez csak egy része, amit megtanultam ebben a hónapban. Ha új erőt képzés eszik, akkor nem csak a csomag izom, de majd meglátod, valami hihetetlenül lenyűgöző nyereség az erősítő edzés:

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here