Merevedési Zavar Mítoszok

0
365
Merevedési Zavar Mítoszok
Rate this post

Merevedési Zavar MítoszokAz impotencia vagy az Erekciós Diszfunkció (ED) egy gyakori probléma a férfiak körében pedig befolyásolja a becslések szerint 30 millió férfiak, minden korosztály számára, az Egyesült Államokban, több mint 150 millió ember világszerte. Pszichológiai tényezők eredetileg úgy, hogy a leggyakoribb oka az ED de most már ismert, hogy ez a számla, a kisebbségi ügyekben az ED, különösen az idősebb férfiak.

Következésképpen, gyakori, hogy lélektani, valamint az ökológiai tényezők együttes létezik, mint okai ED sőt a pszichoszexuális tényező létezik minden ember által érintett szexuális diszfunkció is, ha megtagadják a saját. Ez azért van így, mert képes az erekcióra, valamint megfelelnek a szexuális szerepe elválaszthatatlan a koncepció a “férfiasság”, még a legnagyobb öntudatos, kiegyensúlyozott férfi.

Azonban hiányzik a megfelelő szexuális nevelés oda vezetett, hogy a tömegpusztító fegyverek különböző “szexuális mítoszok”, ami oda vezetett, sok férfi, hogy tévesen úgy vélik, hogy ED, vagy a esetben lehet, hogy reménytelen. Így a legtöbb esetben az ED mindig ott van a nagy lehetőség, hogy mítoszok, félreértés vagy okozója.

Mielőtt felülvizsgálat néhány a leggyakoribb mítoszok, merevedési zavar, fontos, hogy először tiszta a levegő, s ismert, hogy a közhiedelemmel ellentétben, ED még soha nem volt klinikailag úgy, mint egy betegség, de nem betegség.

Most, az alábbiakban néhány, a leginkább elterjedt mítosz arról, hogy a merevedési zavar.

Most, az alábbiakban néhány, a leginkább elterjedt mítosz arról, hogy a merevedési zavar.Tévhit 1: a Merevedési Zavar Elkerülhetetlen Része az Öregedés
Egészen a közelmúltig, sok férfi, aki merevedési zavar gyakran némán szenvedett gondolkodás Merevedési Zavar elkerülhetetlen volt, hogy az életkor előrehaladtával.

Annak ellenére, hogy az esemény ED inkább növeli, mint egy férfi korosztály, azonban fokozott kockázata miatt más mögöttes egészségügyi probléma, hogy a legtöbb férfi élmény, mint az idős nő. Ezek közé tartozik a cukorbetegség, a szívbetegségek, magas a vér koleszterin -, szív-érrendszeri betegségek, sőt, egyes gyógyszerek előírt kezelés a merevedési zavar. Azonban, az egészséges életmód segít az ember, hogy fenntartsák a férfiasság is, mint ő fejlődése ebben a korban.

Tévhit #2: a Merevedési Zavar azt Jelenti, érdektelenség a Szex
Ez csak egy tévedés, hogy az ember mindig érdekli a szex, ha nem, az nagy valószínűséggel szenved merevedési zavar. ED egyszerűen meghatározni, mint a képtelenség elérni vagy fenntartani az erekció elegendő a kielégítő nemi közösülés, illetve nem tartalmazza a hiánya libidó, életerő vagy a korai magömlés, mint a férfiak szenved ED fenntartják a képesség, hogy egy orgazmus, ejakuláció.

3. tévhit: “az Igazi Férfiak” Erekciója, Amikor Akarnak.
Senki nem tökéletes hangulat során a szexuális élményeket, ezért nem lenne reális, hogy egy “igazi férfi” nem tapasztalat ED az életükben. A tesztoszteron szint, illetve leginkább neurotranszmitterek vett részt a termelő, a szexuális vágy, a tudás, valamint az erekció fenntartása csökken a térfogata, mint egy férfi korosztály, valamint azt eredményezheti, hogy a merevedési zavar. Ezért a legtöbb felnőtt férfiak egy időben, vagy a másik a szexuális életünket tapasztalat merevedési zavar miatt egy vagy több tényező már szállt le felett. Nincs olyan ember, aki teljesen immunis ED.

4. tévhit: “az Igazi Férfiak” lehet Fenntartani az Erekció, ameddig csak Akarnak

Ez inkább túl elméleti. Ez egy gyakran félreértett tény, hogy a merevedési zavar, amely a legtöbb férfi azt hiszi, ED. Inkább hasznos, ha tudod, hogy átlagosan a legtöbb “igazi férfiak” az utolsó 1-8 perc alatt aktív nyom.

4. tévhit: "az Igazi Férfiak" lehet Fenntartani az Erekció, ameddig csak AkarnakTévhit #5: a Legtöbb Merevedési Zavar Lelki
Nem lenne szerencsés, ha alá esett a népszerű tévhit, hogy csak a te fejedben, hogy fizikailag semmi baja. Bár ez volt a kezdetben tartott véleménye szerint azok többsége, akik szenvedett ED, ez többé már nem kritérium, mint tudvalevő, hogy sok fizikai tényezők egyaránt részt vesz. ED egyszerűen olyan betegsége van, ami gyakran az okozza, más mögöttes megoldatlan egészségügyi problémák.

Tévhit #6: a Merevedési Zavar nem gyógyítható.
A legtöbb férfi együtt merevedési zavar hiszem, hogy ha a gyógyszerek nem segítenek, akkor nincs remény a megoldása. Bár igaz, hogy nincs ismert állandó orvosi gyógymód ED, hogy a legtöbb módokban a kezelés csak mesterséges eszközökkel javítani a szexuális működést, vannak azonban sok terápiák, magas hatékonysági, valamint a bevált biztonsági nyilvántartás, amely segít kezelni a mögöttes okokat. Miután hatékony kezelés, a legtöbb ember visszatérhet az aktív, mind a kielégítő szexuális élet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here