Kezdõ testtömeg edzés: Fogyni, Build izom bárhová!

0
458
Kezdõ testtömeg edzés: Fogyni, Build izom bárhová!
Rate this post

Kezdõ testtömeg edzés: Fogyni, Build izom bárhová!Így alakulni akarsz, de nincs edzőtagsági tagságod. Ruh roh …

 

Ez rendben van, nem kell egy olyan ember, aki jól alakulhat! Bárhonnan dolgozhatsz, mint én a fenti képen, és felpattinthatsz egy sziklára Dél-Afrikában.

Általában úgy találom, hogy a kereskedelmi tornatermetők nehéz helyszínek, hogy mindenképp dolgozhassanak, mivel otthonosak az otthoniak, lehetnek megfélemlítőek, és más tagok esetleg nem nagyon fogadják. (Ha nem megy a tornaterem, itt van, hogy sikeresen navigálni a kereskedelmi tornaterem).

Szerencsére a zsírégetést, az izomépítést és a nagy testmozgást csak testtömegével lehet meggyőzni. Tény, hogy megtanulják, miért a kardio gyakran a kalóriák elégetésének egyik legkevésbé hatékony módszere, és hogyan lehet egy kicsit időben elvégezni a sokat. Testtömeggel Áramkörök, ahol az egyik végződést a másik után a megállás nélkül befejezte, akkor mindketten izomokat fejlesztenek és kardiovaszkuláris edzést kapnak.

Kombináld ezt egy jó étellel, és magadnak egy kick-ass terv követni!

Miért a testtömegcsatornák Kick Ass

Mi teszi a testtömeg-áramköröket olyan jól?

Minden gyakorlás során több izomcsoportot használ, szívritmusát szivattyúzza és tíz kalóriát éget. Ellenőrizze az interjú Jason Ferruggia és Alwyn Cosgrove, két fitness guruk, akiknek a véleménye és a kutatás én nagyon tekintetében. Lényegében az áramköri edzés több kalóriát éget, mint az intervallumképzés, amely több kalóriát éget, mint a tartós cardio. Lényegében, ha megpróbálja lefogyni, akkor a futópadon végzett kardio órák használata valóban szánalmas az idődben.

Elvihetek egy olyan alapvető edzésen, amit ma befejezhetsz házadban, apartmanban, egy parkban, a szüleid pincében, bárhol is. Mint mindig, győződjön meg róla, hogy fizikai aktivitással fizikailag orvosolta a fizikai aktivitást, mielőtt ezeket a gyakorlatokat megpróbálná. Folytassa saját felelősségére!Miért a testtömegcsatornák Kick Ass

Kezdõ testtömeg edzés

Ez egy alapvető testtömeg-kör. Egy körzési rutinban minden egyes edzést egymás után kell végrehajtani, anélkül, hogy megszakadna (ha képes vagy). Miután befejezte az összes gyakorlatot az áramkörben, újra elvégzi. Ha még mindig képes a második futam után, akkor menjen egy harmadig. Mivel mindezek a gyakorlatok egymás után jönnek, fáradtnak kell lenned. Jobb lesz abbahagyni és szünetet tartani, mint tévesen tenni a gyakorlatot. Ha nem tudod megtenni mind a három áramkört megállás nélkül, ez ad neked valamit, amire építeni kell.

Mielőtt elkezdené, BEMELEGÍTÉSE – Soha soha elfelejteni, hogy felmelegedjen. Győződjön meg róla, hogy megkapja a pulzusszámát, és meleg izmait vagy csak sérülést kér. Ha időre van kötve, vágd ki az edzésedet, ne melegítsd fel. Futtathatja a helyüket, ugorjon a kötélen, tegyen néhány felugrást, pedált egy állandó kerékpáron, ugorjon fel és le a lépcsőin stb. Ne viselje teljesen ki magát, de emelje meg a pulzusszámát, és kevés izzadságot soha Bárkit is fáj.

A felmelegedés után pontosan ezt kell tennie:

És így írhatod le, itt van a felírása a gyakorlási rutinhoz.

  • 20 testsúly guggolás
  • 10 push ups
  • 20 sétapálca
  • 10 súlyzó sor (gallon tejkanállal)
  • 15 másodperces deszka
  • 30 Jumping Jacks

Az edzés befejezése után győződjön meg róla, hogy nyújtózkodik. Az összes izmot összehúzódott az emeléstől, és ki kell húzni és újraépíteni.

Sem az testtömeg guggolás vagy kitöréseket, ha nem tudja őket megfelelően mégis, ez rendben van, hogy tegye a kezét a támogatási tartani az egyensúlyt.

A testtömeg guggolásához gondoljon úgy, mintha egy székre ülne. Ha te is ülj rá egy székre, majd állni rögtön jövök fel, anélkül, hogy hajoljon előre, akkor a mérleg.

A tüdejöknél tartsa szemét előre, és a felsőtest teljesen függőleges. Időnként egy kis kanyar voltam a videóban, mert egyszerre próbáltam és magyarázkodtam.

A súlyzót használtam egy tejeskancsónak, de bármit is használhatsz, ami elég nehéz neked. Találjon valami olyat, ami kihívást jelent a 10-szeres emelésre.

Ehhez rutin heti 2-3 alkalommal, de nem egymást követő napokon. Nem készítesz izomot, amikor gyakorolsz, akkor izomokat építesz, amikor pihensz. Általában én követni egy minta erősítő edzés egy nap, majd 20 perc intervallum edzés a következő, majd erősítő edzés, akkor az intervallum edzés, és így tovább. Soha nem akarja, hogy kétnapos egyenes erőből (ugyanabból az izomcsoportból), mert az izmoknak nincs ideje visszanyerni.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here