Hogyan növelheti teljesítményét az ágyban

Hogyan növelheti teljesítményét az ágyban
Rate this post

A szexuális kémia csodákat tesz a kapcsolati kérdések megoldásában, és ez bizonyított tény. Semmi sem tud fűszerezni egy kapcsolatot, és visszaküldi a régi izgalmat, mint az aktív szexuális életet, és te és partnere mindketten törekedjen arra, hogy szexuálisan teljesítsétek egymást, ha azt szeretné, hogy a kapcsolat tartson.

Hogyan növelheti teljesítményét az ágyban

Nem pontosan a rakétatudomány, mert csak tudnod kell, hogy mit kell tenned és mikor csináld. Bár számos módon lehet javítani a teljesítményt az ágyban, az itt felsorolt ​​öt módszer bizonyított, ami még könnyebbé teheti a folyamatot.

Meg kell felkészültnek és aktívnak lenni ahhoz, hogy élvezhesse az ágyban fekvő jó összejövetelt a partnerével, mivel a letargia alig segít a hálószobában. Ahhoz, hogy illeszkedjenek, sok olyan gyakorlatot tartogat, amit rendszeresen kipróbálhat, mivel ezek rugalmasabbá teszik, és növelik hatalmasságát.

Hogyan növelheti teljesítményét az ágyban

Cardio gyakorlatok: Ezek nagyon fontos gyakorlatok, hogy meg kell próbálnod tartani a szexuális életedet és futni. A kardió gyakorlatok segítenek a test feltöltésében, és a szívüket is erősen tartják. Az úszás, a gyaloglás és a futás az ilyen gyakorlatok spektruma alá esik, és hetente négyszer kardio-session-t tölthet be.

Izomtani képzés: A szexuális együttlétben sok a pozíció, és az utolsó dolog, amit élni akarsz, izomrándulás, amikor csúcsodban vagy. Az egéHogyan növelheti teljesítményét az ágybansz héten követett állóképesség és erősségek folyamatosan megtarthatják testét és izmait egészségesek. Nem hagyhatja abba az izgalmat az izom húzásával, miután elsajátította ezt az edzést.

Rugalmassági edzés: Ez az a hely, ahol a jóga gyakorlása segíthet. A szexuális életed eléri az új magasságokat, ha elég rugalmas, így kipróbálhatja a jógát és más nyújtó gyakorlatokat, hogy további teljesítményt nyújtson a teljesítményedhez.

Az energiaszintjeid és a nemi erőnléted közvetlenül függ a napi étrendedtől és a teljes kalóriabeviteltől. A jó étrend segíthet abban, hogy egészséges és feltöltött legyen, és ezzel pozitívan járuljon hozzá a szexuális élethez.Szüksége lesz minden ásványi anyag, vitamin és rost, amit kaphat, és friss zöldségek fogyasztása segíthet ebben a tekintetben.

  • A zöldségek segítenek az izomszövetek javításában és karbantartásában
  • Magas energiafelhasználást biztosítanak (tisztán egészséges módon)
  • Le tudják csökkenteni a stressz szintjét és javítani a szexuális teljesítményüket

Kommunikálni is

Meg kell beszélni, nyíltan, hogy a partner, elmondani neki, hogy mi tetszik, mi nem tetszik, mi a fantáziák, hogy a szexuális élet izgalmasabbá. A szex jó dolog, csak akkor, ha mind az egyének tisztában vannak azzal, hogy mi folyik itt, anélkül, hogy egy némán próbál kérjük, az más.

Őszinte legyek, alkalmazkodó, mert egy nyitott kommunikációs csatornát lehet megoldani a problémákat, hogy a fizikai hőstettek az ágyban nem.

Próbáld ki az új pozíciók

Hogy kalandos nem bűn, akkor is keresni néhány jó pontot a partner ebben. Légy nyitott az új stílusok, próbálja ki új pozíciókat, valamit, amit mindketten jól érzik magukat. Soha ne erőltesse a társa valami, hogy nem fogadta el, mivel ez hozza le a másik erőfeszítéseket egy pillanat alatt.

Olvassa el az előjáték technikák, ugratni a partner előtt, hogy a nagy lépést. Ez kell, hogy nem is fizikai, küldhetünk egymásnak, szöveges üzenetek, e-mailek közepén a nap, flört, tervezem az este.

Nem húzta vissza a feleségét, aztán azt mondta nekik, hogy mostantól legközelebb, mikor láttam, hogy George voltak, hogy “bújj ide meztelen”, de semmi esetre sem voltak, hogy a szex! Persze, ez vitte el a nyomást; ha nem akarod, a dolgok sokkal természetesebb.

Kezdjük azt hinni, a szeretkezés, mint a mechanika, a szex. Együtt lenni annyi, néhány mondanám inkább, hogy a szeretkezés, mint a nemi aktus is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here