Hogyan építsünk izomot súly nélkül?

0
981
Hogyan építsünk izomot súly nélkül?
Rate this post

Az úton való tartózkodás azt jelenti, hogy nem tudok az edzőterembe ülni, mint az óramű, vagy nagyon könnyen nyomon követni a táplálkozásomat.Hogyan építsünk izomot súly nélkül?

 

Ez azt jelenti, hogy feladnom kell a fitness-t és az izomépítést?

Egyáltalán nem.

Bár én hiányzik a tornaterem és a mozgó ÉHÁNY nehéz vas, megtanultam, hogyan kell építeni izom súllyal és továbbra is erősödni fog, és karcsúbb.

A siker kulcsa a testtömeg és az egyszerű felszerelés megfelelő használatának megértése.

Hogyan építsünk izomot súly nélkül?

A testtömeg-képzés félelmetes az épület erejének, a zsírégetésnek és a rugalmasság javításának.

Sajnálatos módon sok ember társul testtömeges edzéshez magas rep, így úgy vélik, nincs mód, hogy komolyan erősen súlyos testtömeg-képzés egyedül. És igaza lenne: egyszerűen csak több ismétlés hozzáadásával nem lesz elég jelentős túlterhelés az izmok folyamatos építéséhez.

Az izomépítéshez és az erõsebbé tételhez az ellenállóképességet az ellenálló feszültség alatt kell tartani.

Tehát, hogy a testsúly képzés hatékony módszer izomépítés súllyal, akkor fokozatosan terhelje az izmokat a ugyanúgy akkor az edzőteremben.

A “progresszív túlterhelés” a szervezetre vonatkozó igények fogalmát jelenti, amelyet idővel fokozatosan kell növelni az izomépítés folytatásához. Progresszív túlterhelés nélkül az izmaidnak nincs oka növekedni és alkalmazkodni a nehezebb terhek kezeléséhez.

Izomra súllyal, meg kell folyamatosan kihívást az izmokat ezzel egyre nehezebb testsúly gyakorlatok – éppen úgy, mint használ nehezebb súlyokat az edzőteremben.

A fejlett gyakorlatok, mint például az egykarú felhúzás, az egykarú állítás, a pisztolycsatornák, a platós, a l-ül és az elülső karok, folyamatosan kihívást jelentenek. Ezek a fejlett testtömeg-gyakorlatok nagy teljes testfeszültséget igényelnek, ami hatalmas erőt nyer.

Ezeknek a gyakorlatoknak a kidolgozása sok türelmet és elkötelezettséget igényel, de hihetetlenül jótékony (ahogy Jason Statham az alábbi képen mutatja).

Az izomépítéshez és az erõsebbé tételhez az ellenállóképességet az ellenálló feszültség alatt kell tartani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Előnyök a Testtömeg Képzés

az izomépítés nélkül súlyok
Testtömeg gyakorlatok tartozik, hogy egy csoport mozgását néven zárt kinetikus lánc gyakorlatok’ (CKCE).

CKCE határozza meg, mint azok, ahol a láb (alsó test edzés), vagy kézzel (egy felső test gyakorlat) nem mozdul, továbbra is állandó kapcsolatban felület.

Zárt kinetikus lánc gyakorlatok, szemben a nyitott kinetikus lánc gyakorlatok (pl. a legördülő, fekvenyomás, vagy nyomja meg a lábát), az ajánlat bizonyos előnye van, többek között:

Igényes, több az olyan koordinációs képesség, a stabilizáció,
Megnyerő több ízületek, izmok minden mozgás,
Nagyobb izmos, idegrendszeri stimuláció, mint OKCE
Pedig, vitathatatlanul, ők inkább “funkcionális”.
Mintha ez nem lenne elég, mert az kell a berendezés szinte nem is létezik, amikor végre az ilyen típusú gyakorlatok, áttérés egyik feladat a másik könnyű. Ez jó hír, ha azt akarod, hogy zsírt éget.

Rövidebb pihenőidő között gyakorlatok lehetővé teszi, hogy tartsa a pulzusszám emelkedett, majd küldje el a anyagcserét, a tetőn keresztül.

A célja az épület izom -, zsírégetés, anélkül, súlyok, CKCE testtömeg gyakorlatok fantasztikus.

A Legjobb Testsúly Gyakorlatok

  • az izomépítés nélkül súlyok
  • Bár már beszéltünk arról, hogy néhány nagyon speciális gyakorlatok, fontos, hogy a mester előbb az alapokat.
  • A legfontosabb zárt kinetikus lánc testtömeg gyakorlatokat meg kell tanulni, vagy a zömök, húzza/chin-up, push-up.
  • Ők a leginkább fontos, mert lehetőséget adnak egy teljes test edzés, mindegyik megvalósítható könnyen. Törekedni kell a legfejlettebb változatai ezek a gyakorlatok rendkívül kemény, lehetővé teszi, hogy építeni izom nélkül súlyok az elkövetkező években.
  • Guggolás
    Guggolás úgy gondolják, hogy az egyik legjobb gyakorlatok te tehetsz. Könnyű használni, progresszió, hogy nekik nehezebb ahogy telik az idő, de azzal kéne kezdenem, hogy tökéletesíti a formában.

Kezdjük állni a lábad váll szélesség mellett, egyenesen a kezeket előtt, te vagy a fej mögé.
Guggoljon le olyan alacsony, mint akkor, megtartva egyenesen a hátát, aztán felrobban vissza a kezdő pozícióban, a vezetés a nyomában.
A testsúly a nyomában az egész edzés.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here