Hatások orosz csavar: a lapos has, erős, izmos, karcsú derék

0
470
Hatások orosz csavar: a lapos has, erős, izmos, karcsú derék
Rate this post

Hatások orosz csavar: a lapos has, erős, izmos, karcsú derék Orosz csavar ad hatások, amelyek soha nem lesz, még befejezése után 100-szor egy nap. Ez az egyik legsokoldalúbb gyakorlatok a test alsó, amely szerves része a képzés szinte minden profi sportoló. Emellett technikailag egyszerű, nem igényel bonyolult felszerelés nem probléma testre szabhatja a nehézség, hogy a saját képességeit.Csikorog lehet tenni a különböző módja van: a klasszikus, ferde, a súlyok, a lábát emelte, de még áll. A több típusát tartalmazza a testmozgást, a jobb meg gyorsabb wyszczuplisz, wyrzeźbisz hasi izmok. Videó, amelyben Anna az örökös a Fit Anya bemutatja 12 márka új, érdekes módon csikorog.

Fedezze fel a 8 hatások is kapott elvégzésével egy átlagos orosz csavar.

1. Hatások orosz csavar: erősíti az izmokat, a gyomor
Orosz csavar-ez tényleg a méret a gyomrom, mert a hagyományos változatban ez a gyakorlat segít erősíteni közvetlen izom a has. Azonban hatékonyabb, mert igényli a folyamatos izom feszültség a derék terület (ellentétben a hagyományos rövidzárlatot, amely a gyomor változás napinamy, majd engedje el).
2. Hatások orosz csavar: erősíti a ferde
Egy másik előnye a hagyományos orosz csavar brzuszkami a részvétel nem csak az izmok, a közvetlen, hanem a ferde, illetve keresztirányú. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a testmozgás nem hatékonyabb a zsírégetés, illetve a szimuláció egy derék.
Is olvasható: 8 gyakorlatok kanyarban (ferde), a ház
3. Hatások orosz csavar: éget a kövér hasa,
Égő hasi zsír döntő diéta alacsony kalória, amely 70% – ban felelős a sikeres fogyás. De a fennmaradó 30% – a számít a gyakorlat,ha rajtunk múlik, hogy megszabaduljon tőlük, orosz csavar kellene lenni. Ha fordul a dinamikus ütemben, a megfelelő terhelés, néhány hét múlva kellene elveszíteni a derék néhány centivel.
4. Hatások orosz csavar: lehetővé teszi, hogy csökkentsék hat
Az emberek, akik már uporały a felesleges zsírszövet, a dereka körül, orosz csavar segíteni fog vágni hat. Ez a gyakorlat, a munka mindenféle a hasi izmok, az intenzitás megtesz, nagyon nagy, még akkor is, ha használunk egy kis terhelés. Úgy dönt, rendkívül hatékony, az orosz csavar modell a has.
5. Hatások orosz csavar: erősíti az alsó hátizmok
Amikor végre egy orosz csavar lábak kissé emelt, s nem érinti a talajt, hogy a test ebben a helyzetben, nem csak nyúlik, a gyomor, hanem a munka, az izmok, az alsó vissza. Fenntartása őket, jó állapotban nagyon fontos, mivel ezek az izmok benne szinte minden, a mozgását.
6. Hatások orosz csavar: derékvonal derék
Orosz csavar, egy tökéletes gyakorlat azok a nők, akik álom a szexuális jelenik meg a derék. Szisztematikus ez a gyakorlat lehetővé teszi, hogy éget felesleges “vakok”, erősítheti a ferde, amelyek felelősek a megjelenése egy derék.
Lásd még: 3 gyakorlatok vékony derék fordul, hajlítás, hogy az oldalán a lábak mozgatása
7. Hatások orosz csavar: segít, hogy biztosítsa a helyes testtartás
Orosz csavar segít megszüntetni a tendencia, hogy garbienia. Edzés közben az egész törzs, majd a vissza kell tökéletesen egyenes, feszült, hogy a test egyensúlya. Vesz egy ilyen helyzetben, mi erősíti az izmokat przykręgosłupowe, valamint fejleszteni kell a szokást tartja egyenesen sziluettek.Fedezze fel a 8 hatások is kapott elvégzésével egy átlagos orosz csavar.
8. Hatások orosz csavar: erősíti a mély izmok
A kis gyakorlatok, amelyek befolyásolják az izmok mély, mint az orosz csavar. Meg kell jegyezni, hogy ezek az izmok kulcsfontosságú szerepet játszanak a működését, a gerinc – a nehezebb, a jobb stabilizálja a forma megakadályozza, túlterhelés, hogy lehet nevezni, például nem megfelelő helyzetben során a nehéz tárgyak emelését.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here