Erekció – Hogyan Működnek, Miért nem Működnek

0
468
Erekció – Hogyan Működnek, Miért nem Működnek
Rate this post

Emberek vagyunk, nem igazán érdekel, hogy az erekció, amíg dolgoznak. Az a baj, néha nem működnek. De mi van azokkal, akik váratlanul beállít a rossz időt? Beszélni kínos.

Igaz ez általában akkor történik, csak akkor, ha fiatalok vagyunk fiúk. De lehet eldönteni, hogy egy meglepetés megjelenés időről-időre ránk idősebb férfiak is. A legtöbben a srácok a tesztoszteron szint a legmagasabb korán reggel. Biztos vagyok benne, hogy úgy érezte, hogy korán reggel emelkedése, mind a pulzációt, lüktető.

Az erekció táplálja a jó vérkeringést.

Az erekció táplálja a jó vérkeringést.

Ha van egy jó pénisz vérellátása dolgokat fog nőni a feladathoz, valamint az árboc tele lesz. A pénisz van egy sorozat, az erek, hogy tartsa a vér képezi a merevedés.

Van egy záróizom izom, ami körülveszi a fő verőér, hogy a pénisz. Amikor a corpus Cavernosa megtelik vérrel, a záróizom megfeszül körül, s tartja a vér alkotó kőkemény erekció.

Amikor minket a srácok egy erekció annak a választ által okozott valamiféle izgalom, függetlenül attól, hogy a látvány, illat, érintés, vagy mentális képzelőerő. Gondolatok memória válthat ki erekció, ahogy gondoltam, a korábbi találkozások vagy képzeletbeli találkozás képes. Ezt néha hívják képzeletbeli szerelmeseinek, a régi beszél.

Amikor ezek a gondolatok irányítják a többi érzékeket, s ez természetesen növeli a vér áramlását a péniszbe. Ez az extra vér kitölti a kamarák, valamint a pénisz nehéz lesz. Amikor a képi megjelenítés, vagy ha ejakulátum az erekció is alábbhagy, majd vissza, hogy a petyhüdt állapotban. Ez a cikk nem az a célja, mindet felsorolni.

Szóval, mi okozza őket, hogy ne dolgozzanak?

Szóval, mi okozza őket, hogy ne dolgozzanak?Véleményem szerint a három legnagyobb okozza az erekciót, a kudarc szegény vér áramlását, vényköteles gyógyszerek, valamint a teljesítmény szorongás. Pedig minden bizonnyal sokkal több okozza az erekciót nem működik. Vannak lelki, mind a fizikai okoz az erekció hiányosság. Pszichés okok a merevedési zavar közé tartozik a stressz, a szorongás miatt, házassági problémák, depresszió, pénzügyi vagy egyéb személyes problémák.

Egy ember, aki elveszti a munkáját, a szél ki nem erekció vagy a nemi vágy. De minél tovább tart a munka a rosszabb már nem lehet. Ez viszont jön létre a szorongás, mert nem képes erekcióra, amely végső soron a kudarctól való félelem. Ez az, ahol ő kudarcot vallott, hogy a merevedés is többször bukkan fel félek, hogy próbálja meg szexelni, mert félnek, hogy nem lesz képes, hogy a merevedés előtt a haverja. Ezt úgy is hívják, a teljesítmény szorongás, csak tiszta szégyen rövid.

A leggyakoribb fizikai okok a merevedési zavar vagy a vér áramlását problémák is ismert, mint érrendszeri betegség. Érrendszeri betegség is okozhat problémát, hogy tartsa vissza a megfelelő vérkeringést, amitől a pénisz nehéz. Ez is okozhat problémákat tartja a vért a pénisz fenntartani az erekciót.

Másik oka az alkoholizmus, mindenféle prosztata problémák, gerinc-problémák, cukorbetegség, alacsony tesztoszteron, vényköteles gyógyszerek hírhedt. Én nem veszem a kifogással, hogy az öregedés okozza. Autó öregszik, a futásról de rendbe hozzuk őket tartani őket.

Szóval ez a nemi vágy, erekció, biztos, hogy ahogy öregszünk, a gyengébb lesz, de meg kell adni a megfelelő táplálék kiegészítők, testmozgás, így tudjuk tartani. Meg kell tartani az erekció motor fut, akkor adjuk neki, amire szüksége a megfelelő működéshez. további ka legjobb információk

Mindent összevetve, ha van egy jó szexet, jó erekció ne vegye készpénznek. Csinálni, mi kell ahhoz, hogy tartsa őket erős, ahogy öregszünk.

Mindent összevetve, ha van egy jó szexet, jó erekció ne vegye készpénznek. Csinálni, mi kell ahhoz, hogy tartsa őket erős, ahogy öregszünk.

Ha az egyik a férfiak, hogy erekciót, szexuális vágy, hogy ne dolgozz túl jó vagy, akkor megtalálja a megfelelő kiegészítők, forduljon urológus, gyakorlat, igyál meg egy hatalmas mennyiségű víz nyúlik ki, hogy a húgycső. Ez lesz az erekciót, szexuális vezet vissza az útra, újra, újra életet a kapcsolatok. Ne feledd, semmi vesztenivalója, de egy gyenge erekció vagy az erekció nem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here