egy hordó gyakorlatok, az izmok, MINT ők

0
363
egy hordó gyakorlatok, az izmok, MINT ők
Rate this post

egy hordó gyakorlatok, az izmok, MINT őkGésa golyó (waginalne) nem csak egy gadget, Sztriptíz, erotikus masszázs, ami változatosabbá intim életet. Gésa golyó, annak a ténynek köszönhető, hogy működik a Kegel izmok, könnyű szülés, gyorsul a következő formába után a gyermek születése, de az is hasznos, ha nietrzymaniu vizelet, ezért ajánlott, hogy a nőgyógyászok, urologists. Nézd meg, hogyan kell használni gésa golyókat, majd egy áttekintést fém, biofeedbackowych, valamint a gravitáció.

Gésa golyó, különben a golyó waginalne, a húsgolyókat, loveballs, hogy a smartballs, egy gadget, Sztriptíz, erotikus masszázs, ami régen, hogy a vonat a Kegel izmok, azaz a medencefenék izmok (az is, hogy húzza meg, ha megáll a vizelet áramlását), amely współodpowiedzialne támogatása, a méh, a húgyhólyag szabályozás is érinti a szexuális érzéseimet. Köszönöm kulkom gésa, ezek az izmok lesz, karbantartott, jó állapotban van, ami nagyon fontos, mert a korral válnak gyengébb gyengébb.

Fedezze fel az előnyei a gésa golyók, illetve megtekinthetik a galériában egy áttekintést a különböző labdák: fém, biofeedbackowych pedig progresszív.

Gésa golyó (waginalne) – hogyan működik?

A gésa golyókat, vagy két kínai golyókat fémből vagy műanyagból (biztonságos, de ezek készült 100% antiallergén orvosi szilikon), titan gel amelyek kapcsolódnak a csipke. Belül kis golyó, de a nagyobb tömeg, amely, ha például a gyaloglás, puha reggel kabátját a falon a nagyobb golyókat kezdődik, hogy finoman vibrál, ami akaratlan összehúzódása simaizmok a hüvelybe, majd Kegel izmok. Mivel ez a feltétel izmok Kegel javult, a hüvely rugalmasabb.

Is elérhető anélkül, hogy golyó további golyók belsejében, de ezek népszerűbb a szexuális célú, nem terápiás.

Nem ajánlott gyakorlatok gésa golyókat, terhes nők. A medencefenék izmok ez alatt az idő alatt, ennyire sérült, mert az kell, hogy készítsen egy növekvő gyermek. Kivéve talán a harmadik trimeszterben, azonban a döntést, hogy indul a képzés, konzultáljon orvosával. Jobb, ha nem vonat, csak kérdezd meg a tanácsot egy tapasztalt bába vagy egészségügyi szakemberrel, hogy az iskola a születés.Gésa golyó (waginalne) - hogyan működik?
Miért gyakorlat gésa golyók a terhesség alatt nem tanácsos? Mert túl erős medencefenék izmok gátolják a folyamat a szülés. Ha nagyon egyszerű, a nőnek a problémák a teljes rozluźnieniem.

Mi gésa golyók vásárolni: gravitációs, vagy biofeedback?

Kétféle gésa golyó: a gravitációs, biofeedbackowe. Kegel gyakorlatok, amelyek leginkább megfelelnek, ezeket a második, amely, mint általában, könnyebb, mint a golyó a gravitáció egy fejlettebb technológiai építése. A hatása az, hogy a közép – nagy labdák – található kisebb, ami grzechoczą, amikor potrząsaniu. Ott volt a hangja, kis golyókat, mert az izmok, a medencefenék a microgramma, mert az automatikus az izmok összehúzódását, anélkül, hogy az akaratát a nők. Innen a név labdák – biofeedbackowe – mert, mert a hatása ugyanaz, mint a profi, az inkontinencia kezelés segítségével elektromos stimuláció, ahol ma van a szervezet válasza a különböző ingerekre (bio-feedback).

Golyó a gravitáció a formája kerek áruk. Ők is nevezik golyó progresszív, mert gyakran áll több rengeteg különböző súlyokat, így a nő jobban megfelelnek a képességeit, stopniować erőfeszítéseket. Ezek a gyöngyök vannak azonban nagyobb a kockázata a túledzés Kegel izmok, amelyek negatív következményekkel járhat, különösen a fiatal nők a terhesség tervezése. Ezért a gyöngyök progresszív, ők inkább ajánlott a szexuális célokra (például, mint az előjáték része), mint azt, hogy a vonat az izmok Kegel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here