DIET ÉS SÚLYVESZTESÉG

DIET ÉS SÚLYVESZTESÉG
Rate this post

A zsírégetési program célja a felesleges testzsír elégetése és a sovány testszövet növekedésének vagy fenntartásának elősegítése. A képzésnek kombinálnia kell az ellenállóképességet és a szív- és érrendszeri gyakorlatokat, hogy tüzelőanyagként égesse el a testzsírt és ösztönözze a karcsúbb fizikumot. Minél több karcsú szövet van a szervezetedből, annál több kalóriát éget a gyakorlat során. Ez a képzési program hetente három alkalommal zajlik. 

Kardiovaszkuláris gyakorlat

Kardiovaszkuláris gyakorlat

Az intervallumképzés remek módja a testzsír elégetéséhez, és rövid időn keresztül ismétlődően nagy intenzitású testmozgással jár.

Egy evezőgép vagy egy álló kerékpár használata 30 másodpercig próbálkozzon, majd 60 másodperces pihenést. Ismételje meg ezt az 5-6 alkalommal. Hajtsa végre hetente egyszer.

A fennmaradó edzési napokra összesen 45 percig végezzen minden edzést.

A szív-és érrendszeri gyakorlatok lehetnek egyetlen gyakorlatok vagy gyakorlatok kombinációja, és magukban foglalhatják a futást, úszást, kerékpározást, evezést, keresztezést vagy bármely más ritmikus szív- és érrendszeri gyakorlatot. A munkát a maximális pulzusszám 60-80% -a között kell elvégezni.

Ellenállási gyakorlat

Ismét ellenőrizzük az edzést hetente háromszor.

Az alábbiakban egy mintaellenállási tréninget használhatsz.

  • Mellkasi sajtó: 2 db 10-15 ismétlés
  • Lat lefelé: 2 db 10-15 ismétlés
  • Squats: 2 db 10-15 ismétlés
  • SHoulder Press: 2 db 10-15 ismétlés
  • Lunges: 2 db 10-15 ismétlés
  • Abdominal Crunches: 2 készlet10-15 ismétlés

Javasoljuk, hogy keresse fel orvosának tanácsát, mielőtt elkezdené a gyakorlást.

Enni a fogyás kell egy fokozatos elkötelezett a folyamat, amely egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Baleset diétákkal, fogyókúrákkal, valamint minden más szélsőséges formája a fogyókúra nem érzékeny módszer a fogyás, gyakran vezethet más egészségügyi problémák következtében a kiegyensúlyozott természet. Kis rendszeres étkezés/snack segíthet megőrizni az éhség sakkban, s elegendő energiát, hogy végig a napot. Annak érdekében, hogy javítsa a zsírégető lehetséges, strukturált képzési rutin is kell alkalmazni. Fogyasztása a megfelelő élelmiszer-edzés előtt segít dolgozni az optimális szint alatt testmozgás javítja az általános eredményeket.Javasoljuk, hogy keresse fel orvosának tanácsát, mielőtt elkezdené a gyakorlást.

Reggeli

1 tál zabkása sovány tejjel
1 pohár gyümölcslé
1 Mega Zöld Tea Kivonat kapszula
1-2 Antarktiszi Krill Olaj kapszula
2 CLA kapszula
Délelőtti snack

Része gyümölcs
125g zsírszegény joghurt
Ebéd

50g (nyers súly), teljes kiőrlésű tészta, saláta, csirke, tonhal vagy sonka olaj öntet
Része gyümölcs
125g zsírszegény joghurt
2 CLA kapszula
Délután uzsonna

1 adag Hatása, Étrend Tejsavó
A kezem tele friss vagy szárított bogyók
Edzés előtti

Egy 50g adag Instant Zab
Edzés utáni

1 adag Hatása, Étrend Tejsavó
Az esti étkezés

Egy adag vegyes zöldség vagy saláta

Egy 125g részét sovány vörös hús, csirke vagy lazac
50g (nyers súly), teljes kiőrlésű tészta, vagy wholegrain rizs
2 CIA
Ezt étkezési terv javasolt egy átlagos férfi kell kialakítani, hogy az megfeleljen az ön egyedi igényeinek. Mikor tervezi a diétát kell mindig figyelembe kell venni, hogy a jelenlegi állami egészségügyi tevékenység szintjei, illetve a bármely különleges táplálkozási követelményeknek. Kérjük, hogy fogyasszon sok vizet a nap folyamán. Nem ajánljuk, vagy reklámozza speciális diéta, illetve táplálkozási terv eltekintve változatos, egészséges étrend.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here