Deeper gel – Funkció – Vélemények

  0
  451
  Deeper gel – Funkció – Vélemények
  5 (100%) 1 vote

  Deeper gel - Funkció - VéleményekDeeper gel Felülvizsgálat

  Nem, mivel Jézus játszott teljes vissza Jeruzsálembe, a halászati ágazat láttam ilyen izgalmas új darab segédeszköz, mint a Deeper gel halradar, vagy a Deeper gel okos szonár.

  Menjünk vissza a kezdete a Deeper gel tapasztalat. Korábban ebben az évben felkeresett, egy ember, egy nagyon hosszú neve van, úgyhogy azt válaszoltam neki, majd megkérdezte, hol lakik, s a válasz az volt, Litvánia. Tényleg van egy első alkalom! Akárhogy is, ez az úr azt mondta nekem egy izgalmas termék volt, amely egy kompakt halradar, hogy elfér a tenyerében, lehet száműztek a vizet, majd elküldi a WIFI jel, hogy az okos telefon vagy más okos készülék.

  Deeper gel – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

  Deeper – akció – vélemények – tapasztalatok – magyarHogyan működik Deeper gel munka?

  Alapvetően, Deeper gel nem más, mint a többi akció hagyományos fish finder. A legtöbb hal megtalálók vannak szerelve, hogy a hajón egy jelátalakító alatt. A jeladó nem minden a munka (szonár, hőmérséklet, sebesség, stb.) aztán vélemények visszaküldi az információt, hogy a kijelző tapasztalatok egység a hajót. A Deepera kis kézi labda a jeladó. Ahelyett, hogy szerelve, hogy a hajó, lehet kötve, damil, s kidobják a vízbe a bank, vagy még lejjebb magyar egy hídról.

  Aztán, ahelyett, hogy a jel a képernyőn keresztül kábel, küld vissza, hogy az okos telefon vagy más intelligens eszközön keresztül WIFI kapcsolat. A Deeper gel egység nem jeleníti meg a magyar sebesség, de ez több mint ellensúlyozza az a tény, hogy egy GPS, beépített apró Deeper gel egység, amely nem csak a zászló elmerült a területeken, amelyek, mint például a gubanc cölöpök and drop off, mint ahogy pontot, de az is lehet Deeper gel használni, hogy hozzon létre bathymetric térképek.

  Az egység is tapasztalatok van egy kis villogó fény. Ha a fekete borító, ami együtt jár a Deeper gel egység, ez a villogó fény nem látható, de lehet vásárolni egy éjszakát kap a Deeper gel egység. A kap vélemények fluoreszkáló narancs, áttetsző, miközben a készülék a akció villogó piros fény is jól látható éjszaka.

  Deeper gel – kompozíció – hozzászólások – összetevok

  Deeper – kompozíció – hozzászólások – összetevokEz az alapjai, használata a Deeper gel halradar, hogy megmutatja, hol van kompozíció az a szerkezet, a drop off, az valószínűleg keres, hal, tartja a helyek, a hal magukat, a víz hőmérséklete. De, te csak a kényelem a kedvenc hozzászólások nyugágy, anélkül, hogy egy mentőövet, egy hideg ital, amelyet választott. Király!

  Most hanyagoljuk az összetevok alapvető használ, valamint arra, hogy a nagyobb mélységben funkciók. Talán a legizgalmasabb funkció a Deeper gel egység a bathymetric mapping funkció. Felhívjuk figyelmét, hogy a Bathymetric mapping funkció csak akkor áll rendelkezésre, a Deepr Pro+ modell. Egy bathymetric térkép ugyanaz a dolog, Deeper gel mint egy szintvonal térkép, összetevok de ez a víz alatt.

  Egy standard szintvonal térkép megjeleníti a kontúrok, hogy megmutassa, a dombok, a meredek terep, stb. egy bathymetric térkép működik pontosan ugyanaz, de a víz alatt. Minél közelebb van a kontúrok vannak hozzászólások együtt a meredekebb a bank, vagy a leadás. Ez bathymetric térkép kompozíció létre a használata a GPS-vevő a kompakt Deeper gel egység.

  Deeper gel – mellékhatások – kamu – fórum

  Csak a leadott egységet használni, mint a normál. Bár egy dolgot mellékhatások érdemes megjegyezni, hogy mint kamu minden kézi GPS-egység, a Deeper gel egység kell, hogy zárja be elég műholdak annak érdekében, hogy megfelelően fórum működik. Ez lehet bármi, a 10 másodperc, 2 vagy 3 perc.

  Általában a hosszabb óta használták minél tovább tart a zár. Ez ismert, mint a “hideg indítás”. Van egy kis műholdas ikont a képernyőn, amikor először öntött a Deeper gel egység, a műholdas ikon piros lesz.

  A Deeper gel alkalmazás önmagában zseniális. Ez ingyen van, de még anélkül, hogy a Deeper gel egység az egyik legjobb halászati alkalmazásokat ott. Használja a GPS-t a telefonon, fórum hogy mark útpontok. Ön tudja menteni a kedvenc horgász foltok egy offline térkép, komplett képek, információk. Ez egy halászati naplót, hogy kamu rögzítsék a fogások, fotókkal együtt, ha akarod, van egy beépített naptár. Érdemes a letöltés! Mindent tud, amit akarsz, anélkül, hogy mellékhatások ténylegesen birtokló Deeper gel egység kivételével-részletezze, hogy mi van alatta a víz.

  hol lehet venni Deeper gel – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

  A Deeper gel egységet ár hoz létre saját WIFI jel, amely érzékeli az okos készülék. Nyilvánvaló, hogy szükség lesz, telefon szolgáltatás, gyógyszertár vagy egy WIFI kapcsolatot, a kezdeti letöltés az app. Akkor hol lehet venni Deeper gel érdemes hatások letölteni az offline térképek, amelyek körül 500mb Ausztráliába 300mb Új-Zéland, ezért előfordulhat, hogy szeretné használni a WIFI ebay, amazon s aliexpress kapcsolat.

  De miután az alkalmazás, a térképek telepítése nem hatások igényel ebay, amazon s aliexpress internet-kapcsolat használatához a Deeper gel a teljes potenciálját. Sőt, általában viszont a mobil adatok, valamint a Bluetooth-beállítások a telefon, miközben használom a hol gyógyszertár lehet venni Deeper gel Pro+ csak hogy elkerüljük a más eszközök okozta ár interferencia a területen.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here