Cardio Vs Súlyemelés Zsírégető

Cardio Vs Súlyemelés Zsírégető
Rate this post

Amikor a zsírégetés mindenki azt akarja, hogy tudom, mi a legjobb módja annak, hogy csináld? Elveszíti az extra makacs testzsír segít, két lehetőség van, vagy forduljon az életmód, vagy, hogy felkészítse a szervezetet a strand ezen a nyáron. Azonban, azon túl, hogy jól nézzen ki, vesztes, hogy makacs a testzsír is van szíve egészségügyi ellátások, mint a szívbetegség megelőzésében!

Cardio Vs Súlyemelés Zsírégető

Ott voltam magam is tudom, milyen érzés, ez lehetetlen feladatnak tűnik először, hogy éget, hogy a súlyt! De higgy nekem, amikor azt mondom, hogy meg tudod csinálni, mint oly sok módon lehet zsírt égetni, mint a futás, az úszás pedig még a súlyemelés.

A fogyás csapódik le, hogy az egy dolog, égő több kalóriát, mint amennyit fogyasztanak. Igen, bizonyos szempontból hatékonyabbak, mint mások, de melyik a jobb, a fogyás, a szív, vagy a súlyemelés?

Cardio

Nagyon sok formája van, a cardio ott, de biztos vagyok benne, hogy tudod a legnépszerűbb formája a szív az kocogás. Kocogás egy nagyszerű módja annak, hogy a vért pumpál, mint azt a képességét, növeli a tüdő kapacitását, valamint az egészségre, a szíve! Átlagosan 15 percet kocogni fog égni körülbelül 220 kalória; ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy nem a legizgalmasabb formája a mozgás ott.

Ha ön, mint én, unatkozni gyorsan, a legjobb dolog, amit tehetünk, keverjük fel egy kicsit az intervallum edzés. Intervallum edzés egyszerűen keverés standard cardio rövid intervallum nagy intenzitással tör! Így a következő alkalommal, jogging, próbálja ki néhány sprint, hogy a rutin.

Súlyemelés

Súlyemelés

Most ne aggódj, ha azt mondom, súlyemelés, nem feltétlenül jelenti azt, hogy van, hogy Mr Muscle annak érdekében, hogy éget néhány kalóriát! Súlyemelés lehet elérni számos hosszú távú vagy rövid távú célok, mint a fogyás. A súlyemelés ülés éget körülbelül 200 Kalóriát egy óra, attól függően, hogy az intenzitás a munka.

Nem titok, izom segít, hogy éget extra testzsír! Ez nem csak ezért, de ezért sok ember esik a ‘fennsík’, mert hangsúly csak a táplálkozás, valamint a testmozgás elhanyagolása összesen! A legjobb módja annak, hogy a súlyemelés, hogy lassan indul majd építeni az utat, hogy nehezebb súlyokat. Egy jó ökölszabály, ha készen áll, hogy tovább növeli, hogy a súlyok által körülbelül 10% – a egy időben!

Szóval melyik a jobb fogyás, cardio, vagy súlyemelés?

Itt a válasz: az egyik, hogy tetszik a legjobban! Végtére is nem megy, hogy lássa az eredményt, ha adsz fel egy hét után, mert nem tetszett a tevékenység.

Mindkét cardio, súlyemelés éget hasonló mennyiségű kalóriát, ha használja a leghatékonyabb változatát. Ugyancsak nincs semmi, ami azt mondja, nem tudja mindkettőt! Szóval, ha meg akarod tartani a edzésprogrammal izgalmas, kapcsolja össze ezzel a két cardio, súlyemelés. Csak arra emlékszem, hogy adj magadnak legalább egy pihenőnap egy héten!Aki szeretne egy jól beépített ember? Azt hiszem, minden! Ne tévesszen meg, minden nő szeretné, hogy van egy ember, aki lemSzóval melyik a jobb fogyás, cardio, vagy súlyemelés?egy a konditerembe. Kell egy izmos mellkas, a has, mint egy radiátor, nagy bicepsz. Vagy vékony, szeretne hízni, pedig lehet, hogy kövér vagy, akarom égetni egy kövér? Ez csak idő kérdése. Ki kell választani a megfelelő hely, ahol a vonat biztonságosan. Megtalálni a megfelelő oktató, aki segít kiválasztani a megfelelő képzési terv, valamint képes lesz ennek megfelelően motiválni, hogy a munka. Meg kell említenünk itt, hogy a magánszemélyek slim nehéz lesz szerezni izom tömeg nélkül tápanyagok.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here