bliss hair – értékelés – ár

bliss hair – értékelés – ár
4.5 (90%) 4 votes

bliss hair - értékelés – árA hajhullás, kopaszodás, valamint a vékony töredezett szálú haj problémája igen sokakat érint világszerte. Emellett rengetegen küzdenek folyamatosan fejbőr gondokkal korpásódással, illetve a nagyon lassú ütemű hajnövekedés problémájával. A hölgyek esetében kiemelt fontossággal bír, hogy mindig egészséges, ragyogóan fényes, és tökéletesen legyen a hajkoronájuk, hiszen alapvetően határozza meg a megjelenésüket.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

A hajhullásnak, kopaszodásnak és az egyéb hajproblémáknak, valamint a haj elvékonyodásának, töredezetté válásának több oka is lehet a genetikai tényezőktől kezdve az olyan fodrászati kezelésekig (pl. szőkítés), amelyek rendkívüli módon igénybe veszik a hajszálakat, a károsítják a hajhagymákat, és negatív hatást fejtenek ki a hajbőrre, amelynek így felborulhat az anyagcseréje, és megjelenhetnek a kellemetlen tűnteket. A káros hatásoknak kitett fejbőrünk szárazzá, korpássá válhat, kellemetlen viszketés, bőrirritáció léphet fel, a haj gyors ütemben hullani kezdhet (ez pl. alapos fésülködés után is könnyen észrevehető). Emellett töredezetté válhatnak a hajvégek, a hajszálak elvékonyodhatnak és akár még a kopaszodással is szembesülhetünk.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Szerencsére remek hírrel szolgálhatunk a kopaszodással, hajhullással, fejbőrproblémákkal, és a különféle haj kondíció gondokkal (elvékonyodás, töredezetté válás) küzdő magyar hölgyek és urak számára. Nemrégiben a világhálónak köszönhetően elérhetővé vált egy forradalmian új aktív komponens mátrixú gyógyhatású fejbőr és hajápoló készítmény, a Bliss Hair hajszesz, amely képes megbirkózni a fent említett összes problémával. Ez a termék már szeret a világon rengeteg nőnek és férfiak segített megszűntetni a kopaszodással, hajhullással kapcsolatos problémáikat, valami a száraz hajbőrrel, korpásódással, valamint a hajszálak töredezettségével, elvékonyodásával kapcsolatos gondjaikat. A termék kizárólag csak természetes növényi összetevőkből áll, így a használata teljes mértékben biztonságos, míg a hatás tekintetében még a legdrágább hajápoló készítményekével is vetekszik.

A Bliss Hair a jelenleg kapható leghatékonyabb, természetes komponensekből készült hajápoló készítmény, ami megszűnteti a kopaszodást, revitalizálja a fejbőrt, és elmulasztja teljes mértékben a korpásódást.

bliss hair - értékelés – árErősíti, egészségessé teszi a hajszálalkat, így ismét régi fényében tündökölhet a hajkoronánk!

www.blisshair.hu

Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

Bliss hair – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

A Bliss Hair haj- és fejbőrápoló készítmény egy olyan speciális összetételű hajszesz, ami a teljesen egyedi komponensei, és a forradalmian új hatásmechanizmusa révén éri el az elképesztő hajnövesztő, kopaszodás megszüntetőt hatását. A termék aktív hatóanyagai a fejbőr szöveteibe mélyen bejutva, tápanyagokkal látják el a hajhagymákat, revitalizálják a szöveteket, így serkentve hajnövekedésre a fejbőr kopaszodásban érintett régióit.

Emellett a termékben lévő egyéb növényi eredetű összetevők maradéktalanul megszűntetik a korpásódás problémáját, visszaállítják a fejbőr egészséges mikróflóráját. Ennek köszönhetően a hajunk ismét erős szálú, töredezettségtől mentes, ragyogóan fényes és dús lesz. A magyar felhasználói tapasztalatok és vélemények alapján már a termék rövid ideig történő alkalmazása is igen látványos eredményeket produkál.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Ettől függetlenül a bőrgyógyászok részéről publikált szakmai vélemények, valamint a kutatások által alátámasztott és kellően megalapozott tapasztalatok azon a téren megegyeznek, hogy a tartós hatás elérése érdekében hosszabb ideig kell alkalmazni a terméket. A külföldi cégék által működtetett magyar nyelvű oldalakon számos olyan hajnövesztő készítményt is reklámoznak akció keretében nevetségesen olcsó árakon, amelyek teljességgel hatástalanok, ezért érdemes velük óvatosan bánni. Ha azt látjuk, hogy egy adott terméket bármilyen problémára tökéletese megfelelő csodaszerként próbálnak valamilyen promóció, vagy akció révén ránk sózni, akkor jobb ha odébbállunk.

A Bliss Hair nem csodaszer, viszont a fentebb már többször is alaposan részletezett, fejbőr és hajproblémák kezelésére, megszűntetésére tökéletesen alkalmas. Emellett mivel reális áron kapható, ezért még nekünk bérből és fizetésből élő magyaroknak sem jelent problémát a megvásárlásra.

Anikó, 49 éves

Nekem már vagy három év vannak hajhullással kapcsolatos gondjaim. Volt, hogy a hajmosást követő szárítás és fésülés során csomókban szedtem ki a kihullott hajat a hajkeféből. Eléggé megijedtem, mert még 50 éves sem vagyok és nem akartam szégyenszemre parókát hordani. A hajbeültetésre nekem sajnos nem lett volna pénzem, arról nem is beszélve, hogy ódzkodtam is tőle. Egy kedves kolléganőm ajánlotta ezt a terméket, amit kb. egy hónapja rendszeresen használok. Azóta gyakorlatilag teljesen elmúlt a hajhullásom, ráadásul sokkal fényesebb, erősebb szálú lett tőle a hajam.

Andrea, 52 éves

Én mostanában vettem észre magamon, hogy kisebb foltokban elkezdtem kopaszodni. Régen elég sokat szőkítettem az egyébként alapból világosbarna színű hajamat, így arra gondolok, hogy ezt nem tett jót a fejbőrömnek és a hajhagymáimnak. Az interneten nézelődve teljesen véletlenül találtam rá erre a készítményre, és mivel reális áron volt megrendelhető, ezért vásároltam belőle, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg olyan jó-e, mint ahogyan azt más magyar nők írták a fórumokon. Két hónapja használom. Elég jó eredményt értem már el vele, viszont azt szeretném mindenkinek elmondani, hogy nagyon fontos, hogy úgy használjuk a terméket, ahogy az le van írva az útmutatójában, mert csak úgy garantált a hatása!

Klára, 28 éves

Nekem olyan speciális termékre volt szükségem, amivel végleg megszabadulhattok a korpásodástól, mert évek óta küzdöttem ezzel a kellemetlen problémával. Ráadásul folyamatosan viszketett is a fejbőröm, ami miatt még munka közben is mindig késztetését éreztem rá, hogy vakarózzak. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki a Bliss Hair-t, mivel neki is hasonló gondja volt, mint nekem, és nála tökéletesen bevált. Én úgy voltam vele, hogy egy próbát végül is megér, ezért rendeltem belőle. Már pár alkalmas használat után megszűntette a fejbőröm viszketését, és kb 2 hét után teljesen elmúlt a korpásodás is. Remek készítmény. Ajánlom!!!

Bliss hair - akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Bliss Hair – mellékhatások – kamu – fórum

Tény, hogy igen sok olyan termék kering manapság a világhálón és rendelhető meg kétes hátterű oldalakról egy-két kattintással, amelyek az égvilágon semmit nem érnek. Ezeket a fogyasztók egész egyszerűen csak kamu termékeknek nevezik, melyek között sajnálatos módon vannak olyanok is, amik használata során komoly mellékhatások léphetnek fel. Szerencsére a magyarországi fogyasztók sokkal óvatosabbak, ha az internetről történő online vásárlásról van szó, mint a nyugat-európaiak, vagy amerikaiak, akiket nagyon könnyű megtéveszteni és könnyen bedőlnek egy látványos hirdetésnek, ami révén rájuk sóznak valamilyen kamu terméket.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Ilyen esetekben még szerencsésnek is mondható, ha „csak” az a gond a megvett termékkel, hogy semmire sem jó, mert az olyan „csodaszerek”, amiket minden baj gyógyírjeként árulnak, általában komoly mellékhatásokat is okoznak.

Ha az égvilágon semmit nem akarunk a véletlenre bízni, akkor fontos, hogy ne menjünk egyből a fejünk után, hanem alaposan nézzünk körül a kiszemelt termékkel kapcsolatot fórum témák és fórum hozzászólások között is. Mivel a fogyasztók a magyar és a külföldi fórumokon rendszeresen megosztják egymással a különféle gyógyhatású és kozmetikai készítményekkel kapcsolatos tapasztalataikat, ezért így hasznos és releváns információkhoz juthatunk hozzá a minket érdeklő termék kapcsán.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Amennyiben a Bliss Hair tekintetében is alaposan körbenézünk a világhálón, akkor azt fogjuk látni, hogy sehol nincs fent negatív kritika róla, viszont szép számban találunk majd olyanokat, amelyekben a fogyasztók részletesen leírják, hogy milyen pozitív hatásokat tapasztaltak a készítmény alkalmazásakor, és rámutatnak arra is, hogy a Bliss Hair hosszú távú használatakor sem léptek fel kellemetlen mellékhatások.

Bliss hair – kompozíció – hozzászólások – összetevők

A Bliss Hair piacra dobását igen hosszú, lelkiismeretes kutatómunka előzte meg, amely során a gyártó minden túlzás nélkül az összes olyan szóba jöhető, naturális aktív komponenst letesztelte, és felhasználta, amelyek révén a termék pontosan azt képes nyújtani, amit ígér. A tesztelési fázis végeztével egy olyan elképesztően hatásos kompozíció jött létre, ami az összetevők tekintetében teljes mértékben egyedinek mondható.

Pont ez a kompozíció az, aminek a Bliss Hair kiváló hajnövesztő, fejbőr és hajhagyma regeneráló hatása betudható, illetve az is, hogy egyáltalán nem okoz az égvilágon semmiféle mellékhatást. Ezt a tényt támasztják messzemenően alá a netes fórum hozzászólások, valamint a hajápoló termékek és egyéb speciális készítmények részletes bemutatására specializálódott platformokon publikált orvosi vélemények és a fogyasztói, felhasználói hozzászólások is.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Biztos sokan vannak, aki leginkább arra kíváncsiak, hogy pontosan összetevők találhatók meg a hajnövesztő, hajhagyma regeneráló készítmény kompozíciójában, ezért az alábbiakban bemutatunk részletesen néhányat a termék gerincét alkotó komponensek közül.

  • A szecsuáni lestány (Linguticum wallichii) egy fantasztikus gyógynövény, amelyet Ázsiában már évszázadok óta használnak a kínai medicinában a vérerek erősítésére, és a keringés javítására. A szecsuáni lestyánban lévő növényi vegyületek segítenek a fejbőr vérkeringésének helyreállításában, megszűntetik a korpásódást, és elmulasztják a bőrirritációt illetve a fejbőr kellemetlen viszketését. A szecsuáni lestyán komplex regeneráló hatást fejt ki a fejbőr egészére, így az új erőre kapó hajhagymák révén olyan helyeken is ismét kinő a haj, ahol már kopaszsági foltok bukkantak fel.
  • Az Ázsiai gázló/Gotu Kola (Centella asiatica) olyan hatóanyagokkal rendelkezik, amelyek képesek beindítani a fejbőr öngyógyító mechanizmusát, aminek eredményeként megszűntethető a kopaszodás okozta problémák, és örökre búcsút inthetünk a kellemetlen hajhullásnak. Az Ázsiai gázló bőrgyógyító képességét az ősi kínaiak már 2000 éve felfedezték, és krém illetve alkoholos oldat formájában alkalmazták pl. a bőrön keletkezett sérülések, hegek eltűntetésére.
  • Az Ártéri keserűfű (Polígonum Cuspiatum) egy rendkívül erős természetes antioxidáns, ami megköti és eltávolítja a fejbőrből a káros szabadgyököket, emellett kiváló gyulladáscsökkentő és bőrirritáció mérséklő hatása is van. A segítségével gyorsan helyreáll a fejbőr természetes, normál mikroflórája, így a hajhagymák új erőre kapnak és megszűnnek a hajhullásból adódó problémák.
  • Az Avokádó extraktum egy speciális növényi komplex, amit az avokádóból nyernek ki egy forradalmian új, innovatív eljárás révén. Az avokádó a fejbőr és a haj egészségének megőrzéséhez létfontosságú, zsírban és a vízben oldódó vitaminok kimeríthetetlen tárháza. A B-vitaminok mellett többek között található benne D- és F-vitamin, valamint E-vitamin is. A segítésével megszűnnek a fejbőr szárazságából adódó problémák, valamint a korpásodás is. Az Avokádó kivonatnak köszönhetően a hajszálak megerősödnek és a haj újból egészséges, fényes lesz.

A termék a fenti komponensek mellett a Hendel cég által kifejlesztett HotFlux nevű speciális komponenst is tartalmazza, amely mind a hajhullás, mind a fejbőr és a hajszálak egészségének helyreállításában hathatós segítséget nyújt.

Bliss hair - akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

hol lehet venni Bliss Hair – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Honnan lehet biztonságos módon, az átverés lehetőségének kizárásával beszerezni a Bliss Hair-t? Erre a kérdésre az egyetlen kézenfekvő és elfogadható válasz az, hogy csakis és kizárólag a termék gyártójának hivatalos oldaláról. Meglehet, hogy a hivatalos oldalon lévő ár valamivel magasabb, mintha a terméket valamilyen alternatív forrásból, például az eBay, az Amazon, vagy az Aliexpress révén szeretnénk beszerezni, viszont a gyártótól megrendelt terméket minőség garanciával kapjuk, így a hatások terén 100%-os biztosak lehetünk abban, hogy pontosan azt nyújtja, ami elvárható tőle.

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Sajnos az olyan platformokon, mint az eBay, az Amazon vagy az Aliexpress olyan „kereskedők” is kínálhatják világszerte a portékájukat, akiket innen Magyarországról képtelenség leellenőrizni. Ráadásul, könnyen előfordulhat az is, hogy nem az eredeti terméket kapjuk a pénzünkért, hanem egy vele megegyező kinézetű olcsó hamisítványt, ami a hatások terén mesze alulmúlja a gyártó hivatalos oldaláról megvehető eredeti termékét. Éppen ezért, ha a hol lehet venni kérdésen gondolkodunk, akkor ha akarunk kitolni saját magunkkal csupán pár száz forintos ár különbség miatt, ne dobjuk ki a pénzünket megbízhatatlan forrásból származó készítményekre!

a honlapon a gyártó – www.blisshair.hu

Biztos, hogy meglehetősen sokan vannak úgy, hogy ha bármilyen típusú gyógyhatású készítmény kapcsán a hol lehet venni kérdés felmerül, akkor egyből a helyi patikára asszociálnak. A helyzet az, hogy egy gyógyszertár valóban megbízható forrás, ha antibiotikumok, fájdalomcsillapítók, vérnyomás csökkentők stb. beszerzéséről van szó. Abban az esetben viszont, ha egy olyan speciális készítményt keresünk, mint a Bliss Hair akkor egy hazai gyógyszertár polcain száz százalék, hogy nem fogjuk majd megtalálni. Ennek csupán az az egyetlen oka, hogy a magyarországi patikák nem forgalmazzák a terméket, ugyanis a Bliss Hair értékesítésére kizárólag csak a termék gyártója jogosult, így csakis a hivatalos oldalról lehet megrendelni.

A Bliss Hair a jelenleg kapható leghatékonyabb, természetes komponensekből készült hajápoló készítmény, ami megszűnteti a kopaszodást, revitalizálja a fejbőrt, és elmulasztja teljes mértékben a korpásódást.

bliss hair - értékelés – árErősíti, egészségessé teszi a hajszálalkat, így ismét régi fényében tündökölhet a hajkoronánk!

www.blisshair.hu

Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here