A szegény férfiak teljesítménye az ágyban

A szegény férfiak teljesítménye az ágyban
Rate this post

A kapcsolatok az életet szépvé teszik és a szex még szebbé teszi a kapcsolatokat. Most vannak olyanok, akik azt állítják, hogy a szex nem az egyetlen dolog, ami a kapcsolatok szépségét kelti. De a szex minõsége néha megteremtheti vagy megszakíthatja a kapcsolatot.

A szegény férfiak teljesítménye az ágyban

A férfi teljesítmény az ágyban határozza meg az ember önbecsülésének szintjét. A szexuális teljesítmény valahogy kapcsolódik a férfi egohoz, és ezért érzi magát az emberek erőteljesen, amikor jól teljesítenek és bűnösek, amikor az ágyon nem sikerülnek.

Nos, mi számít férfi teljesítménynek az ágyban?

  • Hogy képesek eleget tenni neki
  • Hogy képesek átitatni őt
  • Hogy képes orgazmusra adni
  • A csúcspontig tartó erekció fenntartása
  • Mi öl meg a férfi teljesítményt az ágyban? Nos, bizonyos okok vannak a rossz teljesítmény miatt

Teljesítmény szorongás: A művészek és a köz-spe Akers szenvednek „szakaszban félelem”. Ugyanígy egyes emberek szenvednek a teljesítmény aggodalmától. Ennek a szorongásnak az a fő oka, hogy hamis szabványokat állít fel. Egyesek úgy érzik, hogy a szeretet olyan cselekményként vagy előadásként tekintik meg, ahol a hatalma minősítésre vagy érvényesítésre kerül. Ez a felfogás szigorítja az érzékszerveket, és létrehozza a “félelem a kudarctól”. Jöjjön ki ebből az elme játékból, és rájöjjön, hogy öröm van, és nem érvényesítés.

Nos, mi számít férfi teljesítménynek az ágyban?
Dohányzás: Férfi érezhet „férfias”, amikor kifújja a füstöt, hanem éppen ellenkezőleg, ők elveszítik férfiasság egy 3 colos dohány stick. Igen, a dohányzás megöli! Mielőtt megöli, megölte benned a férfit. Talán ideje lemondani. Egy kutatás azt sugallja, hogy a dohányzás befolyásolja a spermaszámot és az erekció minőségét.

Alkohol: A túlzott bevitel italt hozhat téged „hogy a vad hangulat”, de hamarosan lehet kikapcsolni a partner hangulatát. A férfi teljesítménye az ágyban sokat szenved ivott után.

Korai magömlés: A képtelenség, hogy meghosszabbítja a magömlés lehet roncs pusztítást a hálószobában. Vannak bizonyos módszerek, hogy meghosszabbítja a közösülés. Jobb, hogy próbálja meg az ilyen módszerek, hogy fokozza a minőségi közösülés.

A tapasztalat hiánya, vagy a szűk fityma: Férfi, aki új ez a ‘vad kaland’ lehet elrontani miatt a tapasztalatlanság. Mindenki kíváncsi, hogy a teljesítmény növelése érdekében az ágyban. De fokozatosan, tudnak tanulni a szakmát, majd megnyerjük a játékot végül. Egy férfi, szűk fityma is lehet az oka a gyenge teljesítmény. Tudnak kérjen orvosi segítséget.

Hiánya tesztoszteron: Miután a 30 éves, a férfiak is szenvednek a csökkenő tesztoszteron szint a szervezetben. Ez a hormon, ami a férfiak férfias, játszik a saját szerepe abban, hogy a férfiak jól teljesítenek. Hiánya lehet, hogy csökken a vágy, az állóképesség, illetve képesség.

A stresszes életmód, a Stressz, valamint az elterelés miatt nem mérgező. Ők ölik meg a teljesítményt. Vezető stressz-mentes élet talán segít egy kicsit, ha kíváncsi, hogyan lehet növelni a teljesítményét az ágyban.

Merevedési zavar: A férfi péniszét kell, hogy teljesíti a parancsot. Ha a tiéd, az engedetlen, akkor ez a feltétel ismert, mint a merevedési zavar. Képtelenség, hogy egy ‘kemény’, mielőtt a session is kiderülhet, hogy egy sértés egy ember. Nos, ha egészségügyi okok mögött az állapota, az orvosok segíthetnek. De ha az ok tisztán pszichológiai, majd a ‘self-help’ segíthet! Észre, hogy a férfi az ágyban nyújtott származik, az elme az első.

Gyógyszerek: Bizonyos típusú gyógyszer hatással lehet a szexuális életre. A férfiak, akik a kezelések alatt különböző súlyos betegségek, lehet, hogy várni kell, mert a drogot használnak, lehet, hogy gátolja a teljesítményt.

Orvosi feltételek: Egyes betegségek, például a cukorbetegség is egy fontos oka a szegény férfi teljesítményét az ágyban. Továbbá, bizonyos idegrendszeri problémák is zavarják az ágyban-férfiak. Ilyen ember kell, hogy kérjen orvosi segítséget. Hogyan tovább tart, az ágyban a férfiak? Nos, először is, tudva arról, hogy a korai magömlés okai segítene. Azok, akik szeretnék kipróbálni a természetes jogorvoslati elkezdhetjük ételek, hogy viselkedj úgy, mint a Viagra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here