A súlycsökkenés és a megtartása nem könnyű, de számos előnye van.

A súlycsökkenés és a megtartása nem könnyű, de számos előnye van.
Rate this post

Az egészséges életmód fenntartásához csak apró változtatásokra van szükség.

A súlycsökkenés és a megtartása nem könnyű, de számos előnye van.

A kövérség súlyos egészségügyi problémákat, és növeli a 2. típusú cukorbetegség, a szívbetegség és a rák a mellrák, a vastagbél és a prosztata.

A legtöbb ember, aki túlsúlyos, túlsúlyba kerülhet a több kalória fogyasztásánál, mint éget.

Súlycsökkentő tippek

Ön csökkentheti a kockázatát tömeggel kapcsolatos egészségügyi problémák l osing tömeg révén többet esznek egészségesen, és ezzel több fizikai aktivitást.

Legnagyobb fogyás tanácsok:

  • Vágjuk le a kalóriákat, hogy egyszerűegészséges étel swap a mindennapi étrendben.
  • Növelje napi aktivitási szintek ezekkel10 perces edzésre.
  • Olvasson tippeket, hogyan lehet elkerülni a kísértésnekétrend veszélyes zónákat.
  • Gondolja, hogy az egészséges táplálkozás drága?Nem kell. Megtanulják, hogyan kell enni is az olcsó.
  • Tanácsot, hogyan lehet megállítani cölöp a kilók vissza, olvassa el, hogyan kellfogyni az élet.

Miért fontos a derékpálya?Miért fontos a derékpálya?

Sok orvos azt hiszi, hogy amikor az egészségedre kerül, a derékmérésed fontos.

Míg a testtömeg-index (BMI) ismerete jó módszer a túlsúlyos munkára, nem mondja el az egész történetet.

A BMI mérése, hogy mennyire egészséges a súlyod a magasságodért. Akkor működik, mi a BMI segítségével mi BMI egészséges testsúly kalkulátor.

Ha magas a BMI-ja, valószínűleg extra zsírt hordoz. De az egészséged nagyobb kockázatot jelenthet attól függően, hogy hol tárolja ezt a zsírt.

Nagy mennyiségű hasi zsír (a zsírhoz képest az alja vagy combjai) miatt nagyobb valószínűséggel alakul ki cukorbetegség és szívproblémák.

Egészséges derékbőség a férfiaknál kisebb, mint 94 cm (37 hüvelyk), a nők esetében pedig kevesebb, mint 80 cm (32 hüvelyk).

Életmódbeli változások, beleértve a táplálkozási módosítások, fokozott fizikai aktivitás, valamint az egyéb viselkedési stratégiák segíthetnek a fogyásban. Sőt, sok ember elveszti elég súlyt a életmódbeli változtatásokkal, hogy élményeinket fizikai, mind a pszichológiai előnyök. Azonban megakadályozza a tömeg visszaszerezni, vagy a soványságra a hosszú távú, komoly kihívást jelent a legtöbb ember számára.

Ez nem meglepő, mivel számos fiziológiai, viselkedési, valamint a környezeti folyamatok a-munka támogatása súly visszanyerje következő kezdeti súly csökkentése. Például, a test általában csökkenti az arány, amely éget energia után a fogyás, így nehezebb tartani a súlyomat. Továbbá, sok ember megtalálja az éberség, majd folyamatos viselkedés szükséges a fogyás karbantartási, hogy egyre nagyobb terhet jelentő idővel. Ezen kívül, könnyen hozzáférhető, hogy a magas kalóriatartalmú ételek, valamint a környezet amelyek elősegítik a mozgásszegény viselkedés lehet, hogy a fogyás karbantartás a legnagyobb kihívás is.

Mivel ezek a kihívások, Dr. Gareth Dutton, egyetemi docens, az Orvostudomány, az UAB Osztály a Megelőző Orvoslás Tudós a UAB Táplálkozás, Elhízás Research Center (NORC), középpontjában a megértés tényezők, amelyek segíthetnek egyének sikeres fogyás karbantartás.

Az egyik vizsgálatban, Dr. Dutton, a csapat toborzása, magánszemélyek, akik korábban elveszített egy klinikailag jelentős mennyiségű súlyt. A fele a résztvevők lefogyott, valamint képesek voltak tartani, míg a másik fele a résztvevők lefogyott, de tapasztalt visszanyerje. A kutatócsoport gyűjti a különböző információt ezek a fogyás ‘fenntartói”, ” regainers, hogy jobban megértsük a tényezők, amelyek segítenek (vagy sérült) súly karbantartás.

Míg az előző vizsgálat összpontosít az egyes tényezők kapcsolatos fogyás karbantartás, egy másik vizsgálatban zárulnak Dr. Dutton középpontjában jellemzők a kezelési program maga. Különösen, Dr. Dutton érdekelt azonosító stratégiák nyilvánított beavatkozások hogy tartsa meg a résztvevők, elkötelezett, motivált, érdeklődő, a fenntartó, amely egyébként lesz unalmas, unalmas. Ebben a vizsgálatban, a csapat teszteli, hogy egy nem hagyományos menetrend kezelés látogatások, beleértve a rövid ideig az intenzív, gyakori érintkezés által elválasztott kiterjesztett időközönként kapcsolat nélkül, javíthatja a fogyás karbantartás. Ez egy új kérdés, mert a legtöbb karbantartási programok megfelelnek a résztvevők a szokásos, havi vagy kéthavi menetrend.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here