A nõk emelik, amikor beszélnek a teljesítményükrõl az ágyban

A nõk emelik, amikor beszélnek a teljesítményükrõl az ágyban
Rate this post

A nõk emelik, amikor beszélnek a teljesítményükrõl az ágybanMindenki tudja, hogy a nők sokat beszélnek, ők is ismertek, mert sok más nőt ismerek körülöttük. Ugyanúgy beszélnek a férfiak a sörönkön; A nőknek is vannak barátai, amelyek félelmet keltenek. Beszélnek egy sor olyan témát, amelyben a kapcsolatok a kedvenceik.

 

Ha aggódsz a barátnődtől, hogy sokat mond a barátaidhoz fűződő kapcsolatodról, jobb, ha megszokja, és talán megmondja azokat a dolgokat, amelyeket nem szeretne a barátai tudni. A férfiak meglepődnének, ha tudják, hogy barátnőik barátai ismerik kapcsolatuk legsötétebb titkát. Míg a férfiak kevéssé érezzék magukat a szexuális kapcsolat más férfiakkal való bánásmódjában, a nők teljesen kényelmesen érezhetik magukat, és a szexuális életük után nyitják meg a témát. Úgy érzik, ez felszabadítja őket, és segít nekik, hogy jobb emberek legyenek. A legtöbb férfi zavarba jönne, ha tudni szeretné, hogy a nők szoros közelségben vannak a barátnőivel vagy feleségeikkel, ismerik a szexuális szokásaikat és a zörgő zajokat, amiket a nő nedves magjába sodródnak. Ez és még sok más ok is felelős lehet ahhoz, hogy sok ember képtelen túlélni a női barátait. Találjunk néhány olyan dolgot, amit a nők mondanak egymásnak az ágyban végzett teljesítményéről:

Milyen jó a szex veled

A következő alkalommal, amikor valószínűleg önző akar lenni, miközben szexuális kapcsolatban állsz egy nővel, ha önmagaddal húzod el, akkor kétszer jobban meg kell gondolnod. A nők kötelesek megvitatni a szexuális élményt, hogy aludtak veletek a barátaikkal.Értékelik a teljesítményt az ágyban, és mondják tovább, hogy elemezzék, hogyan érezték utána. Tehát ha mágus ereje lenne, és jól sikerült, akkor dicsérnék téged. És ha még harminc másodpercet sem tudsz élni vele, ne felejts el nevetni. 2. A pénisz mérete A férfiak a női testrészekről is beszélnek, és nyíltan is beszélnek róla. A nők, amikor a legjobb barátaikkal vannak, ne hagyja el egyetlen részletet sem. Mindenről megvitatják magáról, beleértve a körméretedet. Ha feleségül érzed magad, és feltöltheted a szex alatt, akkor elmondja. És ha kis péniszed van, a barátai egy pillanatra sem tudnák.Milyen jó a szex veled

A péniszed méretét

Emberek is beszélnek a női testrészekről, és nyíltan is beszélnek róla. A nők, amikor a legjobb barátaikkal vannak, ne hagyja el egyetlen részletet sem. Mindenről megvitatják magáról, beleértve a körméretedet. Ha vannak felruházva ott, és lehet tölteni h er fel szex közben, ő megmondja. És ha kis péniszed van, a barátai egy pillanatra sem tudnák.

A kedvenc szexuális helyzeted

A barátnője a szexuális tevékenységét játszani fogja a barátainak. Megmondaná nekik, mennyire erősek vagyunk abban, hogy megtartsuk. A szexuális stílusod és mintád megvitatásra kerülne. Ez vagy az a módja, hogy felkészítse a gist-ot, vagy arra törekszik, hogy megbizonyosodjon róla valami miatt. A nők arról beszélnek, hogy mennyi ideig tart a szex veled és a szokásaidban, amíg van rajtad. Jobb lenne, ha nem lenne olyan perverz, aki ujjával ragadnia kell a seggfejébe, mielőtt elérné az orgazmust.

Hogyan érezné magát, a szex után

Sok férfi természetesen családi szex után. Néhány férfi roll távol a nőket, meg nem tagadhatják, hogy a testület lépjen kapcsolatba velük után. Néhány aludni, ne aggódj a nők többé. A nők egyre inkább érzékeny a szex után; ezeket figyelembe formában a véleménye rólad. A nők megvitatni ezeket a barátok aggódj, ha az egész ügy egy nagy kamu. Ha tartani a szex után, lehet, hogy adok neki, csendes, megnyugtató.

Előfordulhat, hogy több, mint kínos, hogy olvassa el ezt a részt, mint egy ember. A nők ne tartsa vissza, ha beszélünk más nőkkel. Nem számít, mennyire csúnyán beszél a nő, mindig kényelmesebb megosztási néhány dolgot a barátaival. Beszélünk erről, lehet, hogy segít neki valóban piszkos.

Ha ön szenvedélyes szerető
A nők szeretik, hogy sor mentén még szex közben is. A valóság az, hogy a szex nem egy egyirányú a forgalom. A nők szeretik, ha a férfiak intézkedés a visszajelzések válaszok dolgozni szerint őket. Nem akarnak a férfiak, hogy folyamatosan üti le, anélkül, hogy zavarta a jeleket adnak szex közben. Felemelik a barátok átruházhatja a következő sort akció.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here