A mindennapi gyakorlat: Hogyan kell dolgozni otthon

A mindennapi gyakorlat: Hogyan kell dolgozni otthon
Rate this post

Ha aközött, hogy egy gyerek, felnőtt, mozogni kezdett úgy kinézni, mint munka, mint szórakoztató játékok, nagy az esélye, hogy rád férne egy kicsit több tevékenység az életben.

Még akkor is, ha tudjuk, hogy az egészség számára előnyös lenne, ha több aktív, az ötlet, a tornaterem díjak gyakorlat berendezés könnyen fel minket, nemhogy próbálom megtalálni az időt a rohanó világban!

Nem megyünk megijeszteni a számok, statisztikák, vagy mondja meg, hogy mennyi edzés egy nap el fog tartani, az orvost távol. Olvastad már. Ehelyett, adunk néhány elgondolkodtató.A mindennapi gyakorlat: Hogyan kell dolgozni otthon

Tettünk egy kis kutatást, hogy talál néhány ways-hoz kap kezdődött, hogy ingyen vannak, de a legjobb az, hogy meg tudod csinálni otthon vagy bárhol máshol, amely megfelel az ön időbeosztásának.

Hogy ver a szíved

  • nő oktatók sétál a mezőn
    Kardio (vagy szív-érrendszeri) gyakorolja a mozgást, hogy lesz a pulzusszám fel, növeli a vérkeringést az egész testben.
  • Akár keres, hogy javítsa az állapotát a szíve (ne feledjük, ez egy izom), fogyni, tisztítsd ki az elméd, vagy csak általában javítja az egészséget, cardio gyakorlat segít.
  • Az NHS-nek egy 10 perces haza cardio edzés a kezdéshez, amíg készen állsz, hogy mozog tovább.

Séta egy nagyszerű módja annak, hogy minél több aktív, akkor szó szerint bárhol, bármilyen módon, amely megfelel önnek. Ha készen áll a következő lépésre, a Kanapén, hogy 5K program eljuthat a séta, a futás, illetve kocogás 30 percig magabiztosan belül kilenc hétig.

Ha keres, hogy az emberek, van egy Parkrun közelében, aki fut, 5K-s minden szombat reggel. Vessen egy pillantást a Futó útmutató több módon, majd, amiért futni.

Vannak más módok is, hogy a szív pumpáló a ház körül – fogd meg azt a régi, poros, ugrálókötél, vagy egy kis zene, a tánc! Mászkáljon 15 percig, hogy a kedvenc dallamait nem csak a munka, a szív, mosolyt csal az arcodra is. Vagy a függönyt, majd próbálja meg ezt a hastánc rutin.Hogy ver a szíved

Dolgozik erőt & támogatja az izmok

nő ül a gyakorlat szőnyeg tartja kezét súlyok
Erőt, ellenállás gyakorlatok segíthetnek az izmok erősítésére (ne aggódj, nem fogsz kinézni, mint Arnold Schwarzenegger, kivéve, ha nagyon akarod!) javítani mobilitás.

Ezek rendszerint úgy történik, hogy a helyszínen meg lehet, hogy nem hagylak el lihegve, mint a kardio edzés, de biztosan működik a tested, hogy növelje fitnesz, egészség javítása.

Néhány ilyen típusú gyakorlat eszközök használatát, mint a súlyok vagy ellenállás zenekarok, de ez ne tartson vissza. Csak vess egy pillantást a szekrényben, majd tegye a doboz babkonzerv, vagy zsák rizst jó hasznát!

Az NHS állított össze egy 10 perces haza alakformálás edzés tábornok-fitness, valamint edzések összpontosítva lLegs,csavargók, szódabikarbónát, majd egy kifejezetten bingo szárnyak!

Az NHS-en is van egy sor edzésprogrammal videók a Fitness Stúdióban dolgozni különböző részein a testét. Csak kattintson a ‘Erő, ellenállás’ lapon válassza ki az edzés.

Rugalmasság, egyensúly, mobilitás

idősebb nő gyakorlat, a padlón,
Nem számít, hogy milyen idős, segít megelőzni a sérülés, valamint csökkenti az ízületi fájdalmakat, adjunk hozzá egy kis erő, rugalmasság gyakorlat, a rutin. Az ilyen jellegű edzések, egyensúlyozni, csökkenti a kockázatot a zuhanás, az izmok erősítésére a mobilitás.

Jóga, Pilates, Tai Chi példák a rugalmassági gyakorlatok, de könnyen bele néhány egyszerű gyakorlat, a rutin, anélkül, hogy egy osztály.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here