60 másodperces súlycsökkentő tippek

60 másodperces súlycsökkentő tippek
Rate this post

 

60 másodperces súlycsökkentő tippek

Miután megszüntette ezt a természetes édesítőt az étrendből, számíthat arra, hogy gyors fogyás.

Kukoricaszirup a kukoricából kivont cukor. Nem, és soha nem volt egészséges, de a kukorica szinte teljesen genetikailag módosult, még rosszabb számunkra. A fruktóz a magas fruktóztartalmú kukoricaszirup (HFC-k) Gyorsan átalakul a zsírraktárakba a szervezetben, ezért gyakran használják állatkísérletekben, hogy az állatok elhízottak legyenek. Ez az élelmiszer-adalékanyag megtalálható a legtöbb csomagolt, elkészített és gyors ételben, és zavarja a szervezet étvágyát és anyagcseréjét, ami a szervezetben zsírt tárol. Bárhol megtalálható; Az élelmiszer-gyártók profitáltak az olcsó élelmiszer-adalékanyagnak az élelmiszer-ellátásban az elmúlt néhány évtizedben nagyobb mennyiségben való elkábításával és a derékvonalainkban.

Ditch magas fruktóz kukorica szirup

De jó hír. Azáltal, hogy megszünteti az úgynevezett természetes édesítőszert, akkor csökkentheti a súlyt és csökkenti a magas vérnyomást a HFCS-hez.

Hogyan Előny: Olvassa címkék bármilyen termék megvásárlásakor, és arról, hogy az összetevő lista nem tartalmazza a magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup, kukoricaszirup, vagy fruktóz.

Super Health Bónusz: megszüntetésével HFC, akkor csökkenti annak valószínűségét, tapasztalt esetleges káros hatást az evés a genetikailag módosított (GM) élelmiszerek. A magas fruktóz-kukorica szirup eltávolítása segít a vérnyomás és a trigliceridek szabályozásában is, két fontos tényező az egészséges szív és artériák számára. Ha eltávolítja a HFCS-t az étrendből, akkor drámaian csökkenti a szívroham vagy a stroke esélyét.

Sayonara, Splenda

Ez a mesterséges édesítőszer hozzájárul a súlygyarapodáshoz, mégis elrejtve a legtöbb “cukormentes” termékben – és még a vízellátásban is rejtve lehet.

A tanulmány a Duke University és a Journal of Toxicology and Environmental Health megállapította, hogy a szukralóz (más néven Splenda) felszívódik a zsírsejtekben (ellentétben a gyártó állítja a mesterSayonara, Splendaséges édesítőszer); A testtömeg növekedését okozza; Csökkenti a hasznos baktériumok mennyiségét a belekben 50 százalékkal (később felfedezheti, hogy ez a tényező más súlyos egészségügyi problémákhoz is hozzájárul a súlygyarapodáshoz).

A szukralóz fogyasztásának mindezen hatása súlyt és zsírt is okozhat, és szabotálja a súlycsökkentő erőfeszítéseit. Ráadásul a szukralóz a “cukormentes” és “étrendi” ételek és italok egyik fő édesítőszere. Sok jól értelmezhető diétás diétát választanak a cukorral ellátott élelmiszerekről, hogy csökkentsék a súlyukat, de erőfeszítéseiket ezt a káros mesterséges édesítőszert elutasítják.

Hogyan Előny: Fontos, hogy olvashasson címkéket, amire vásárolni. (Természetesen, választott gyümölcsöt és zöldséget a hamisítatlan állapot azt jelenti, kevesebb címkék olvasásra, mivel termékekből általában nem kötelezi őket.) Kerülje minden élelmiszer tartalmaz szukralóz. Ne válasszon diétás italokat és adj hozzá csomagolt aromákat a vízéhez. Kerülje az ízesített vizet. Kerülje el a “diétás” vagy “cukormentes” süteményeket, kávésszirupokat és egyéb tételeket.

Super Health Bónusz: megszüntetésével szukralóz a diéta, akkor valószínűleg tapasztalni egyéb egészségügyi ellátások, beleértve a továbbfejlesztett hormonális egyensúly és kevesebb fejfájást vagy allergia.

Kerülje Az Aszpartám
Aszpartám hatására a test a csomag a kilók.

Shakespeare mondta, “Egy rózsát más a neve, éppoly illatos.” Bár ez lehet, hogy igaz legyen, rózsa, nem igaz mesterséges édesítőszerek. Aszpartám nemrég volt nevet változtatni annak érdekében, hogy rázza a rossz nyomja meg összekapcsolása egy hosszú listát a komoly egészségügyi feltételeket, valamint most ismert, mint a Neotame, AminoSweet.

Ezek az új nevek hangzik, édes, de a kémiai összetevők, aszparaginsav, fenilalanin, metanol ugyanolyan káros, mint valaha. Az emberek nem enzimek testüket bontják le a metanol, így ez lesz alakítani formaldehid, egy ismert rákkeltő anyag, amely a legtöbb ember már hallott, de nem számítottam rá, hogy lenyelik a szóda. Ez végső soron válik, hangyasav, vagy formiát, ami jelentősen növeli a sav szintje a szervezetben. Nem kell emlékezni a biokémiai láncreakció, hogy az aszpartám megy keresztül, ha egyszer már bontják a méreg káros elég, hogy rákot okoz.

Hogyan Előny: Ne használja olyan termékek címkézve “cukormentes” vagy “diet.” A legtöbb esetben ezeket a kifejezéseket használják, ahol az aszpartám talált. Ez magában foglalja a szóda étrend, cukor mentes kávé szirup, cukor cookie-kat, cukorbeteg kezeli, cukormentes sütemények. Amikor a termék nem tartalmaz aszpartámot általában tartalmaz sucralose, tehát mindenképp előnyös eltávolítása ezek a káros mesterséges édesítőszerek a diéta.

Szuper Egészségügyi Bónusz: megszüntetésével aszpartám a diéta, valószínűleg csökkenti a rák kialakulásának kockázatát, valamint idegrendszeri rendellenességek is. Legalábbis, akkor valószínűleg szenvedni, kevesebb fejfájás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here