4 Ok, Amiért A Legtöbb Étrend Nem

4 Ok, Amiért A Legtöbb Étrend Nem
Rate this post

4 Ok, Amiért A Legtöbb Étrend NemAzon gondolkoztam, hogy miért, csak nem látja a siker, a diéta? Úgy érzed, hogy minden diéta megy, előbb-utóbb leesik valahol?

Készen áll, hogy dobja be a törölközőt, a zsírégetés, jó?

Nem lehet. Ha állnunk egy percre, hogy nézd meg a négy ok, amiért a legtöbb étrend nem, akkor keress magadnak egy diéta tervet, hogy legyőzi a fenti okok miatt, hamarosan találja magát a pályán, hogy optimális siker.

Nézzük a négy fő tényező, amit tudnod kell.

Irreális Kalória Bevitel

Az első nagy ok, amiért a legtöbb étrend nem azért, mert egyszerűen van arra törekszik, hogy egy irreális kalóriák számát, minden egyes nap. Más szóval, ezek a “éhezés mód”. Ezek okozzák azt, hogy fogyaszt, így kis kaját, hogy a test, a szó kezd leállni üzemanyag-takarékosság. kattintson az olvasni.

Amikor ezt teszi, tudja meg, hogy ön egy egyirányú út, hogy egy zsírégető-fennsík. Igen, kell, hogy csökkentse a kalória-bevitel látni zsírégető eredmények, de azt kell tenned, szóval okosan, úgy, hogy fenntartsák a “metabolikus motor”, hogy úgy mondjam.

Hiánya Jóllakottság-Növelő Tápanyagok

A következő, a másik nagy kérdés a legtöbb hagyományos diéták, hogy nem nyújt elég a két legfontosabb lehetőség a tápanyagok: fehérje, rost. Kell a fehérje működik optimálisan. Ez is a tápanyag, amely a leglassabb, hogy lebontják, s digest a szervezetben, így biztosítja a közvetlen jóllakottság.

Hiánya Jóllakottság-Növelő Tápanyagok

Néhányan élelmi rost, amely megtalálható a friss zöldség-gyümölcs, lassú emésztés még tovább.

Sok baleset diétákat nagyon alacsony fehérje, amíg van, hogy sok zöldséget, sok kedvét a fogyasztás a gyümölcs.

Azáltal, hogy ezt a két tápanyagok a hangsúly a terv helyett, látható eredményeket, hogy sokkal gyorsabb, élvezni, hogy a diéta közben.

Időigényes Étel Elkészítése

Kinek van ideje minden nap, hogy az étel elkészítése? Nem, határozottan nem. Mégis, sok diétákat annyira összetett, hogy szükség. Ha ez a diéta, nem csoda, hogy megbukott.

Ehelyett, meg akarja találni a megközelítés, hogy megadja neked néhány alapvető, könnyen végrehajtani iránymutatás, amely segít megvalósítani igazi siker, a program, mint például a chocolite vélemények.

Ez a terv nem tart órát, hogy kövesse minden héten kell dolgozni, hogy az életmód. Ha találsz egy ilyen terv, könnyebb lesz, mint valaha, hogy maradj.

Hosszú Távú Megközelítés

Hosszú Távú Megközelítés

Most esélye van, amit hallottam, hogy bármilyen diétát követed ösztönözniük kell egy hosszú távú megközelítés – egyetértek. Ha diétás változások, arra kell összpontosítanunk, hogy fenntartsa az egészséges táplálkozás hosszú távon.

De, ha a diéta célja, hogy hónapokig is eltarthat, ez ölte meg a motiváció a zeneszámokat.

Találni egy diéta egy határozott határidő. Három héttel az optimális itt, mint az az összeg, idő kell ahhoz, hogy létrejöjjön a jó szokások – szokások, az a bot. Továbbá, három hét elég hosszú ideig, hogy jó eredményeket, de nem olyan hosszú, hogy nehéz motivált maradjon.

Valaki képesnek kell lennie arra, hogy három hét múlva, ha fel magukat. Pontosan ez az, amit A 3 hetes Diéta épül. Csináltam ezt a diétát, akkor láthatjuk, figyelemre méltó változások, mint három hete, ha látod, milyen egyszerű ez, hogy olvad a zsír -, azt akarja, hogy maradj a terv sokkal hosszabb, mint a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here