4 Mentális Kulcsok zsírégetés

4 Mentális Kulcsok zsírégetés
Rate this post

Tudod, mi a legjobb módja annak, elkezd fogyni? Ez elveszíteni a fejét. Nem akarom mondani, hogy kövér fej vagy! Mire utalok, hogy a mentális hivatkozás felé a fogyás.

4 Mentális Kulcsok zsírégetés

Látod, itt van, mi történik, a gondolatok keresetek, illetve a cselekvések, szokások chocolite vált. Szóval egy gondolat, hogy “én soha nem veszíti el a makacs testzsír!” vezet, hogy nem is akar gyakorolni, ami lesz egy szokás, a következő pillanatban pedig tudod, hogy nem égett a zsír!

Mint minden hosszú távú cél, mint a fogyás fontos, hogy egy rugalmas megközelítés helyett egy gyors célja, mint hogy egy bizonyos súly. Így ha látja, hogy valami nem működik, akkor mindig változik, hogy mi nem működik. Alapvetően azt mondom, ne menj a módszer, mi kell ahhoz, hogy meg tudjuk csinálni.

Itt van 4 mentális műszakban, tudod, hogy most:

Negatív önértékelésre

Mi mindannyian, a kis hang a fejemben azt mondja, hogy “nem működik, hosszú napom volt a munkahelyemen, megérdemelsz egy kis szünetet.” Gondolataim, mint, hogy mi elpusztítsa a hosszú távú fogyás eredmények! Ha hallgattuk, hogy az a kis hang, hogy ezek a tevékenységek végül válik szokások. Itt a megoldás, cserélje ki, hogy azt hittem, a pozitív megerősítés, hogy “Ha nem ma este, akkor sokkal több energia!”

Vártam irreális eredmények

Vártam irreális eredmények

A fogyás eljön a különböző változások az életedben például kattintson erre. Azonban nem várhatod el az életét, hogy átállt a fejét csak azért, mert kicsit fogytam vagy! Legyünk reálisak, egy fogyás nem garantálhatom, egy jobb munkát, vagy a szociális élet, de lehet menni egy hosszú út javítására, ezeket a területeket.

Merészsége

Annak érdekében, hogy lefogy, nem szükséges, hogy gung-ho’ kilépett az összes egészségtelen szokások egyszerre, mivel ez valódi nyomást gyakorol magad! Ez RENDBEN van, hogy kényeztesse magát, ha egy darabig, de győződjön meg róla, hogy azért, mert te boldog vagy, nem is vagy szomorú.

Minden vagy semmi

Minden vagy semmiMind emberek vagyunk, mindenki csúszott a táplálkozás a múltban! (Üdvözlettel szerepel), De ez azt jelenti, hogy elvesztette minden esélye, hogy a tökéletes testsúly? Nem, persze, hogy nem, mindig van egy nap, amikor lesz egy esélyt, hogy javítsa a legjobb!

Ez olyan könnyen, hogy szabotázs magad, mielőtt elkezdődött volna kezdeni a fogyás utazás! Csak emlékezz rá, hogy rugalmas legyen a megközelítés helyett-gyorsan a céljait. Ha hibázik, mindig van egy másik nap.

Justin egy része a fogyás ipar számos éven át, először, mint fogyasztó, mint egy tanár. Saját szavaival mondja, hogy “voltam túlsúlyos, míg az emberek elkezdtek hogy goromba megjegyzéseket, amikor úgy döntött, hogy az elég az elég, lefogyott, az jó!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here