3 fájdalommentes módszerek a súlycsökkentésre

0
437
3 fájdalommentes módszerek a súlycsökkentésre
Rate this post

Kerülje kedvenc, magas kalóriatartalmú kezeléseit, úgy tűnhet, hogy nincs semmi fájdalommentes dolog.

3 fájdalommentes módszerek a súlycsökkentésre

Mégis, miközben az egészségesebb táplálkozás és a gyakorlatba való elmozdulás valamilyen munkát igényel, valóban nem kell heroikus erőfeszítést igényelnie. Csak néhány egyszerű életmódváltozás elvégzése nagy súlycsökkenést okozhat az idő múlásával.

A WebMD beszédet mondott a testsúlycsökkentő szakembereknek és a mindennapi embereknek, akik néhány fájdalmas módszert találtak a testsúlycsökkenésre – és tartsák távol. Íme a top tippeket, hogyan kell fogyni izzadás nélkül túl sokat.

Adja hozzá, ne vonja le

Felejtsd diéta tagadás: Próbálja meg hozzáadni élelmiszerek a diéta helyett kivonva őket.

Add hozzá az egészséges ízeket, amiket nagyon szeretsz, például a vörös cseresznye, a szaftos szőlő vagy a ropogós borsó. Csúsztassa azokat a kedvelt gyümölcsöket a táskájába ebédre és reggeli gabonára; Adjunk hozzá a zöldségeket levesekbe, pörköltekbe és mártásokba.
„Hozzáadás az tényleg működik, elvételét soha nem csinál”, mondja dietetikus David Grotto, RD, LDN, a szerző a 101 Optimal élet Foods, de emlékszem, hogy tartsa szemmel a teljes kalória. És ne felejtsd el, hogy valami fizikai dolgot is hozzáadsz, akár pár táncmozgást csinálsz vacsora előtt, lövöldözést vagy gyors sétát.Adja hozzá, ne vonja le

 

Ha a “testmozgás” szó ösztönzi a kreatív elkerülést, akkor kerülje el. Talán az a trükk, hogy élvezheti az edzést, lehet, hogy soha nem hívja ki, hogy dolgozzon ki.

“Van valami igazság”, mondja Grotto a WebMD-nek, és ha elkezdi a nem-hívás-it-edzés tervét, Grotto azt mondja, felfedezheti “ahogyan a jó egészség úgy érzi, leütötte az útlezárásokat, amelyek megakadályozták, első helyen.”

Így kalóriákat égethet fel és élvezheti az izmokat a strandon, lovas kerékpárokkal, füves síeléssel, hó angyalok készítésével, túrázás, autómosás, Frisbee játék, kutya lovagolása az udvaron, vagy akár nagyszerű szex. Végtére is, egy rózsa bármely más névvel …

Menj járni

Séta, amikor az időjárás szép, szuper könnyű módja annak, hogy jól illeszkedjenek – mondja Diane Virginias, New York-i igazolt ápolási asszisztens. “Élvezem az évszakokat” – mondja, hozzátéve, hogy még akkor is, ha rövid időn belül elindul néhány percre. – Még öt perces séta öt perces sétával.

Nem járdák a környéken? Próbálja ki ezeket a tippeket arról, több lépésben:

  • A kereskedelem az elektromos fűnyíró egy tolja verzió.
  • Park az autó a parkolóban.
  • Ki a hivatal épület, menj ülésein.
  • Fésüljék át a meghajtó vagy a rake a levelek helyett egy levél fúvó.
  • Szálljanak le a buszról egy pár megállóval korábban.
  • Túra a plázába, hogy biztos, hogy elérje minden szinten.
  • A lépcsőn minden esélye megvan.
  • Iratkozzon fel jótékonysági séta.
  • Crank a zene, a szívverése a következő alkalommal, amikor mop vagy a porszívó.
  • Minden egybevág. Ha sétálni naponta kétszer 10 percet, majd próbáljuk meg egy pár biztonsági öv.

az Élelmiszerek Már Szerelem

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy vágott vissza érzés nélkül tagadta, hogy váltson alacsonyabb kalóriatartalmú változata az élelmiszerek vágynak. Egy pizza íze ugyanolyan jó a csökkentett zsírtartalmú sajt, amikor köret alacsony zsírtartalmú fagylalt a kedvenc toplisták, aki észreveszi azokat a hiányzó kalóriákat?

Addig vágás kövér kalória, tartsa szemmel fellendítése rost, azt sugallja, bejegyzett dietetikus Elaine Magee, RD, MPH, a szerző Mondd meg, Mit Eszel, Ha szívbetegségben Szenved, vagy Élelmiszer-Szinergia.

Rost segít elégedett tovább, amíg könnyítsen családi kedvencek, könnyen amp fel a szálak hozzáadásával egy csésze teljes kiőrlésű liszt, hogy a pizza tésztát, vagy dobj egy maroknyi vörös paprikát a pite.

Ne felejtsd el, hogy könnyítsen a piát ez a lehetőség. Próbálja meg átállítani a magas kalóriatartalmú kedvencek diétás üdítő, vagy sör, vagy adjunk hozzá egy kis sminket, a pálinkát, a bort.

Utálom alacsony-cal iszik? Keverjük össze a kívánt italt a splash az alacsony-cal lehetőséget, majd növelje az arány, mint az ízlelőbimbókat állítsa be. Ne felejtsd el, hogy ne hagyjátok, hogy a végső ital, mondja Magee: víz!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here