10 otthoni edzés az izomépítéshez 20 percen belül

10 otthoni edzés az izomépítéshez 20 percen belül
Rate this post

BETESZ hosszú órákat a munkahelyen, vagy akár dolgozni éjszakán műszakban. Feszes a pénz. Szeretne leállni a barátaival. A hurrikán vagy a poláris örvény elzárkózik az otthonában. Bármi legyen is az oka, vannak olyan idők, amikor egyszerűen nem tudsz az edzőterembe tenni. Mindannyian ott voltunk. És mindaddig, amíg ezt nem használod ürügyként az edzések kihagyásához, aranyos vagy. Nincs ok arra, hogy otthon ne tudjátok izomot, erőt és méretet építeni. Nem is fog egész nap. A minimális felszereléssel, vagy akár a testsúlyával való edzés elegendő ahhoz, hogy a kívánt formában legyen.

10 otthoni edzés az izomépítéshez 20 percen belül

Los Angeles-i székhelyű személyi edzők Ben Bruno Anthony Yeung tervezett 10 time-crunch edzések segítségével csak a testtömeg és a súlyzó. Ezek a gyakorlatok szétdarabolják.A legjobb rész? Még otthon sem kell elhagynia. Az edzés utáni smink és zuhanyzó csak pár lépésre található.

Az első öt edzés Yeung jóvoltából. Az utolsó öt edzés Bruno-nak köszönhető.

Edzés 1: testtömeg pókember

Megközelítés:
Végezz el minden “A” gyakorlatot, majd minden “B” gyakorlatot, majd minden “C” gyakorlatot.Edzés 1: testtömeg pókember

A edzés

A1) Feet-emelkedett Pike Pushup
Készletek: 4
Reps: 12
Pihenés: 60 másodperc
Kap egy csuka -arms egyenes lábak egyenesek, a csípő, magasan a levegőben, a lábad erős felemeli a felszínre, mint egy doboz. Lassan engedje le magát és vezesse vissza.

A2) Változó Split Squat Jump
Készletek: 4
Reps: 10 (minden láb)
Pihenés: 60 másodperc
Kezdj egy megosztott állásban. Kigúnyoljon le és robbanjon fel a levegőbe, kapcsolja a lábakat, és a földet az ellenkező irányba. Válasszon gyorsan és ugorjon olyan magasra, amennyit csak tudsz.

B1) Spiderman Crawl
Beállítások: 6
Reps: 10
Pihenés: 30 másodperc
Indul pushup helyzetben. Fuss előre azzal, hogy nagy lépést teszel a jobb karjával és a bal lábaddal egyszerre – lassan a földre és lengesse a bal térdét, hogy szinte megérintse a jobb könyökét. Alternatív oldalak, és tartsa testét alacsonyra a talajra. A nehézség növelése érdekében feltérképezheti hátrafelé.

B2) Spiderman Pushups
Beállítások: 6
Reps (minden láb)
Pihenés: 30 másodperc
Indítsa el a pushup pozíciót. Ahogy lecsillapodsz, húzz egy térdet az ugyanazon a könyök felé. Ahogy emelkedik, hozza vissza a lábát. Ismételje meg a másik oldalt és folytassa a váltakozást.

B3) Egylábas dobozok
Beállítások: 6
Reps: 6
Pihenés: 60 mp.
Kezdje úgy, hogy elfordul egy padtól vagy egy doboztól. Emelje fel az egyik lábát, üljön vissza a padra, és jöjjön fel anélkül, hogy a másik lábát lefelé dobná. Hogy nehezebbé váljon, engedje le a padot.

C1) Váltakozó oldallemez
Készletek: 4
Reps: 5 (mindkét oldalon)
Pihenés: 30 másodperc
Feküdj az oldaladra, és helyezze az alkart a földre, merőleges a testére. Tartsd egyenesen a testét, a golyóidat összenyomta, és a vállát visszahúzta. Ne hagyd, hogy a csípője megremegjen. Csavarja be a testet a talaj felé, kapcsolja a karokat, és oldja fel a másik oldalt.

Edzés 2: Testtömeg guggolás

Megközelítés:
Minden “A” gyakorlatokat, akkor az összes “B” gyakorlatok. Például, hogy lesz A1 (siff zömök), akkor A2 (rab tartani, ugrás, guggolás, majd kezdje újra a siff zömök, a második szett. Ugyanezt a “B” , “C” gyakorlatok.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here