Menekülések a szexuális teljesítmény javítására

0
576
Menekülések a szexuális teljesítmény javítására
Rate this post

Ha az egész éjszaka folyamán az ágybaszeretne szexuális tevékenységet folytatni, nem vagy egyedül. Sokan keresik a szexuális teljesítmény fokozását. Ez magában foglalhatja a meglévő problémák javítását vagy új utak keresését, amelyekkel a partner boldogulhat.

Rengeteg férfi kiegészítő tablettát kapnak a piacon, de sok egyszerű módja van annak, hogy szilárdabbak és hosszabbak maradjanak anélkül, hogy felkeresned a gyógyszertárat.

Ne felejtse el, hogy a pénisz a vérnyomáson működik, és győződjön meg arról, hogy a keringési rendszere a legmagasabb formában működik. Alapvetően, amit jó a szívedért, jó a szexuális egészségedre.

Olvassa el az olvasást, hogy megtalálja más egyszerű módjait a szexuális teljesítmény javítására.

Maradjon aktív

Az egészségének javításának egyik legjobb módja a szív-és érrendszeri gyakorlat. A szex a pulzusszámot felemelheti, de a rendszeres testmozgás segítheti a szexuális teljesítményét a szív alakjának megtartásával. Naponta harminc percnyi izzadsággátló gyakorlat, például futás és úszás, csodákat tehet a libidó növelése érdekében.Maradjon aktív

Egyél ezeket a gyümölcsöket és zöldségeket

  • Bizonyos ételek segíthetnek a véráramlás növelésében.Tartalmazzák:
    • Hagymát és fokhagymát: Ezek az ételek nem lehetnek jóak a lélegzetükért, de segíthetnek a vérkeringésben.
    • Banán: Ez a kálium-gazdag gyümölcs segíthet a vérnyomása csökkentésében, ami hasznos lehet a fontos szexuális részeiben és fokozza a szexuális teljesítményt.
    • Chilies és paprika: A természetes fűszeres ételek segítik a vér áramlását a magas vérnyomás és a gyulladás csökkentésével.

Egyél ezeket a húsokat és más ételeket

Íme néhány olyan étel, amely segíthet jobb véráramlás elérésében:

  • omega-3 zsírsavak:Ez a típusú zsír növeli a vér áramlását. Található lazacra, tonhalra, avokádóra és olívaolajra.
  • vitamin B-1:Ez a vitamin segít jelek az idegrendszert gyorsabban mozog, beleértve a jeleket az agy a pénisz. It ‘s megtalálható sertés, a földimogyoró és a bab.
  • tojás:Magas más B-vitaminokat, tojás segítséget egyensúly hormon szintjét. Ez csökkentheti a stresszt, amely gyakran gátolja az erekciót.

TeljesítményReduce stressz

A stressz megbosszulja magát, minden területen az egészségügyi, beleértve a libidó. A stressz növeli a pulzusszámot (rossz értelemben), valamint növeli a vérnyomást. Mindkettő káros a szexuális vágy, mind teljesítményét. Pszichológiai stressz is befolyásolja a erekcióra, vagy elérte az orgazmust. A gyakorlat egy nagyszerű módja annak, hogy csökkenti a stresszt, javítja az egészségi állapotot. Beszél ön partnere a stressz is, nyugodj meg, miközben erősíti a kapcsolatot, ugyanabban az időben.

A stressz is kiválthat rossz szokások, mint például a dohányzás vagy az alkohol fogyasztás, ami árthat a szexuális teljesítményt.

Kick rossz szokások

Mire támaszkodni, hogy lazítson, mint a dohányzás, alkohol fogyasztása, szintén hatással lehetnek a szexuális teljesítményt. Míg a vizsgálatok arra utalnak, hogy egy kis vörös bort, javíthatja a vérkeringést, túl sok alkoholt is káros hatással vannak.

Stimulánsok szűk erek, már hivatkozott, hogy az impotencia. Levágni, vagy a dohányzásról való leszokás az egyik első lépés, hogy a teljesítmény javítása érdekében. Cseréje rossz szokások, egészséges is, mint a testmozgás, eszik is, segít, hogy növeljék a szexuális egészség.

Néhány nap

Napfény megáll, a testben van, a melatonin termelés. Ez a hormon segít minket aludni, hanem maradjatok a szexuális vágyakat. Kevesebb melatonin azt jelenti, hogy az esetleges további, a szexuális vágy.

Egyre kívül hagyta, hogy a nap eléri a bőrt, segít felébredni, hogy a nemi vágy, főleg a téli hónapokban, amikor a szervezet termel több melatonin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here